Skandalozno! Lutovac napao Tipsarevića jer se učlanio u SNS: "Janko je reketaš!"

17.05.2023

12:21

0

Predsednik Vučić govorio je o hajci protiv Tipsarevića i rekao da se stvara opasna atmosfera gde niko ne sme da izrazi svoje mišljenje

Skandalozno! Lutovac napao Tipsarevića jer se učlanio u SNS: "Janko je reketaš!"
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić Antonio Ahel/ATAImages

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac sramno je napao jednog od naših najboljih sportista Janka Tipsarevića, i to samo zato što se učlanio u Srpsku naprednu stranku!

Lutovac je, naime, na Twitteru izneo uvrede na račun Tipsarevića.

-Janko se razume u reket. U prirodnom je staništu, napisao je Lutovac aludirajući da je proslavljeni srpski teniser kriminalac zato što se učlanio u SNS.

Može se samo pretpostaviti da bi pred istog tog Tipsarevića prostro crveni tepih da je kojim slučajem popunio pristupnicu DS. Toliko o demokratiji, vrednostima i borbi protiv nasilja, jer ovime je poslao poruku da svako ko je uz demokrate treba da bude protiv Tipsarevića. 

Neka je na čast samozvanom demokrati, što vređa jednog od naših najuspešnijih sportista, čoveka koji nas je toliko puta obradovao svojim uspesima, koji je, na kraju krajeva, sve stekao svojim radom i požrtvovanjem i odricanjem.  

Twitter/ZoranLutovac
(ne)demokratski: sramna poruka tzv. lidera demokrata

 

Odmah nakon vesti da se Tipsarević učlanio u SNS, usledili su napadi tajkunskih medija i najgore uvrede na njegov račun.

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je takođe sinoć o hajci koja se povela protiv Janka Tipsarevića i rekao da se stvara opasna atmosfera gde niko ne sme da izrazi svoje mišljenje.

- Za časne ljude je prilika da kada se na nekog vodi hajka, a sa njima se slažete, budete tu. Zato je Tipsarević pristupio SNS. Nema on pare, pa smo ga ucenili? Jadan on. Kao i Dudu Ivkovića i svakog drugog u ovoj zemlji? Pre neki dan Jelena Karleuša kaže da nije za Vučića, ali da sam u pravu, a oni pišu u novinama "sram vas bilo". Da li hoćete da nas pobijete sve? Priče o Čaušeskom? Ljudi hoće da se zemlja razvija, a ne da nekog ubijaju, zabranjuju da se bave politikom. Dok je njih takvih, za nas zime nema. Zamislite, po njima neko nema pravo na svoj stav jer je "nemoguće da Janko Tipsarević" bude za nas - kazao je Vučić i osudio napade na Tipsarevića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike