Tajkunski mediji kritikuju Tipsarevića što je pristupio SNS, ističu psovke i uvrede, pohvale su po njima naručene

16.05.2023

18:35

0

Dobar je samo onaj ko njih podržava, svi drugi su "otpisani"

Tajkunski mediji kritikuju Tipsarevića što je pristupio SNS, ističu psovke i uvrede, pohvale su po njima naručene
Glišić i Tipsarević - Copyright sns.org.rs

Vest da je proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević postao član Srpske napredne stranke, podelila je na društvenim mrežama upravo SNS, uz reči dobrodošlice.

-Proslavljeni teniser Janko Tipsarević danas je postao član naše SNS porodice. Dobro došao, majstore! Zajedno u nove pobede! - objavili su iz te stranke na zvaničnom Tviter nalogu uz fotografiju na kojoj se rukuje sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem.

Ova vest, međutim, nije dobro dočekana u tajkunskim medijima, jer im ne ide u prilog da neko za koga je do juče navijala cela zemlja, nekadašnji prvi junior sveta, osvajač četiri ATP turnira, nije pristupio njima.

.

 

 

Kao da su jedva ovu vest dočekali da iskoriste za napad na vlast i predsednika države, tajkunski medij rešio je da se odrekne svih Tipsarevićevih titula koje je osvojio jer po njima nije trebalo da se odluči na ovakav potez budući da se, kako kažu, "srpsko društvo nalazi u ozbiljnoj krizi".

Krizi koju sami svakodnevno prave, jer onima koje oni podržavaju novoizgrađeni putevi, bolnice, više plate i penzije, nove fabrike, rekordna zaposlenost i minimalna nezaposlenost nisu dovoljni sve dok je na vlasti - Aleksandar Vučić. Bez puteva, bolnica, fabrika, sa rekordnom nezaposlenošću i minimalnim platama i penzijama im je bilo verovatno dobro, jer su oni bili na vlasti.

Citiraju jedan po jedan negativan komentar, slade se ističući da je bilo psovki i kletvi, navodeći da to govori o tome koliko su ljudi ogorčeni. Verovatno su te psovke i uvrede još jedan prilog za "protest protiv nasilja". Činjenicu da je bilo dosta komentara onih koji odobravaju Tipsarevićev potez, ocenili su da su "naručeni". 

Dakle, dobar je samo onaj ko njih podržava, svi drugi su "otpisani". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike