Vučić oštro o izjavi Borivoja Borovića: Ovog puta hoće da ubiju mene. Sutra će hteti da ubiju vas i vašu decu

16.05.2023

21:17

1

Neću da govorim kakav je taj čovek kriminalac. To svi u ovom gradu znaju - rekao je predsednik Srbije

Vučić oštro o izjavi Borivoja Borovića: Ovog puta hoće da ubiju mene. Sutra će hteti da ubiju vas i vašu decu
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić Antonio Ahel/ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je izjavu advokata Borivoja Borovića koji je pozvao na "rumunski scenario" i koji govori da će Vučić da završi kao Čaušesku, rekavši da su to "borci protiv nasilja", a imaju poruku da hoće da ubijaju.

- Njihova jedina poruka je: Mi ćemo da ubijamo. Ljudi, čuli ste. Ovog puta hoće da ubiju mene. Sutra će hteti da ubiju vas i vašu decu. To je njihova jedina poruka. I neću da govorim kakav je taj čovek kriminalac. To svi u ovom gradu znaju. Samo ću da kažem sve je u redu, majstore, ti si ubica, razumeli smo tvoje namere. Razumeli smo i tvoj poziv za ubistvo predsednika Republike. Sve smo razumeli. Samo nemoj da se praviš da ne znaš šta si rekao. Lepo je da narod to zna. Oni pozivaju na ubistvo predsednika Republike. A što? Što vi niste izgradili nijednu bolnicu. Što si krao i pljačkao po Beogradu dok si bio na vlasti. Što nijednu bolnicu niste izgradili? Što niste izgradili nijedan auto-put? Što niste napravili metar pruge? A zato ste vi dobri a mi loši, pa će zato ovi ljudi da idu u zatvor a mene ćete da ubijete? Ok, može, možda, nikad se ne zna - rekao je Vučić.

Podsetimo, član Jeremićeve partije i zet Vuka Draškovića, Borivoje Borović, prizivao je na prozapadnoj N1 televiziji “rumunski scenario” i ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Čaušesku je imao tog dana 100.000 – 200.000 pristalica, a posle sat vremena su ga uhapsili i došli mu glave - rekao je Borović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike