"Tipsarevića sam danas prvi put video, dobio je veći aplauz od mene": Vučić o napadima na proslavljenog tenisera jer je pristupio SNS-u

16.05.2023

19:26

0

Za časne ljude je prilika da kada se na nekog vodi hajka, a sa njima se slažete, budete tu - rekao je Vučić

"Tipsarevića sam danas prvi put video, dobio je veći aplauz od mene": Vučić o napadima na proslavljenog tenisera jer je pristupio SNS-u
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić MN press

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je o hajci koja se povela protiv proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića koji se priključio Srpskoj naprednoj stranci, i rekao da se stvara opasna atmosfera gde niko ne sme da izrazi svoje mišljenje.

- Za časne ljude je prilika da kada se na nekog vodi hajka, a sa njima se slažete, budete tu. Zato je Tipsarević pristupio SNS. Nema on pare, pa smo ga ucenili? Jadan on. Kao i Dudu Ivkovića i svakog drugog u ovoj zemlji? Pre neki dan Jelena Karleuša kaže da nije za Vučića, ali da sam u pravu, a oni pišu u novinama "sram vas bilo". Da li hoćete da nas pobijete sve? Priče o Čaušeskom? Ljudi hoće da se zemlja razvija, a ne da nekog ubijaju, zabranjuju da se bave politikom. Dok je njih takvih, za nas zime nema. Zamislite, po njima neko nema pravo na svoj stav jer je "nemoguće da Janko Tipsarević" bude za nas - kazao je Vučić i osudio napade na Tipsarevića.

- Danas sam se prvi put čuo sa Tipsarevićem - rekao je Vučić i dodao da je on danas dobio šampionski aplauz.

Podsetimo, bivši teniser Janko Tipsarević postao je danas član Srpske napredne stranke, objavio je SNS.

- Dobro došao, majstore! Zajedno u nove pobede - naveo je SNS na svom Instagram profilu.

 

 

Stranka je na Instagramu postavila fotografije na kojima se vidi predsednik Izvršnog odbora SNS-a, Darko Glišić, kako se rukuje sa Tipsarevićem, kao i kako se proslavljeni teniser upisuje u članstvo te stranke.

Podsetimo, Tipsarević je jedan od najboljih srpskih tenisera svih vremena, a od kako je završio karijeru, bavi se pravljenjem teniskih akademija širom sveta i u tome je izuzetno uspešan.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike