Nedelja sa predsednikom: Nedelju za nama obeležili su prijatelji Srbije

20.11.2022

13:28

0

Autor: 24sedam

Kako je predsednik naveo, svi susreti i razgovori bili su sadržajni i odlučni za budućnost naše zemlje

Nedelja sa predsednikom: Nedelju za nama obeležili su prijatelji Srbije
Viktor Orban, Aleksandar Vučić, Karl Nehamer - Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Nedelju za nama obeležili su prijatelji Srbije - od ambasadora arapskih i afričkih zemalja sa kojima negujemo tradicionalno dobre odnose, do predstavnika kineskih kompanija koje posluju u našoj zemlji, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram nalogu na kojem tradicionalno objavljuje pregled "Nedelja sa predsednikom".

-Ove nedelje sam ugostio i premijere Mađarske i Austrije, Orbana i Nehamera, ministra unutrašnjih poslova Angole Euženija Laborinju, osnivače i prijatelje Otvorenog Balkana - premijere Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore Edija Ramu, Dimitra Kovačevskog i Dritana Abazovića i predsednika Veća ministara BiH Zorana Tegeltiju, napisao je Vučić.

Kako je naveo, svi susreti i razgovori bili su sadržajni i odlučni za budućnost naše zemlje, za čiju se bezbednost i ekonomski napredak neprestano borimo uprkos svim teškoćama.

-Nakon ispraćaja ambasadora prijateljske Grčke, usledio je susret sa premijerom Micotakisom, sa kojim sam razmenio mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionu, dodao je Vučić.

Posebno važne teme za Srbiju razmatrane su na konferenciji o obnovljivim izvorima energije, a nedelju je predsednik završio gostovanjem na televiziji Prva, kako bi, pred put u Brisel, građane obavestio o svim pitanjima od značaja.

Idemo dalje! Živela Srbija!

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike