Oglasila se druga supruga Muamera Zukorlića: Emotivno, za decu i mene ovo je bio najteži trenutak od Muftijine smrti

07.05.2022

15:39

0

Autor: 24sedam

Druga supruga Muamera Zukorlića, koji je iznenada preminuo pre šest meseci, Elma Elfić Zukorlić, kazala je da njena porodica prolazi kroz veoma teške trenutke

Oglasila se druga supruga Muamera Zukorlića: Emotivno, za decu i mene ovo je bio najteži trenutak od Muftijine smrti
muamer elma zukorlić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Tanjug/Eldan A. Novalić

Druga supruga Muamera Zukorlića, koji je iznenada preminuo pre šest meseci, Elma Elfić Zukorlić, kazala je da njena porodica prolazi kroz veoma teške trenutke i da od istrage i obdukcije očekuje punu istinu o uzroku smrti svog muža.

Ona je rekla da je odmah, po saznanju da postoji mogućnost da je muftija Zukorlić otrovan, zatražila hitnu ekshumaciju i obdukciju.

- Emotivno, za decu i mene ovo je bio najteži trenutak od Muftijine smrti i sa njime se nosimo samo kroz činjenicu da će se na ovaj način doći do istine i da će orkestriran presing na ovaj deo Muftijine porodice prestati, a nakon čega ćemo tražiti pravdu kroz pravosudne organe - kazala je Elfić Zukorlić.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Ona je dodala da je zahvalna tužilaštvu što je i ovaj put brzo reagovalo i u relativno brzom vremenskom intervalu zakazalo termin ekshumacije i pristalo na međunarodne posmatrače.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike