"Kako veličanstveno posle smrti"! Muamer Zukorlić ponovo sahranjen, snimci zaprepastili sve (FOTO/VIDEO)

06.05.2022

20:08 >> 20:29

0

Autor: 24sedam

Pokopu nekadašnejg narodnog poslanika prisustvovali su imami Islamske zajednice u Srbiji koji deluju na teritoriji Novog Pazara, ali i mnogobrojni vernici koji su ponovo došli da molitvom isprate svog duhovnog vođu

"Kako veličanstveno posle smrti"! Muamer Zukorlić ponovo sahranjen, snimci zaprepastili sve (FOTO/VIDEO)
pjimage_5_2 - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk/Usame Zukorlić

Nekadašnji muftija i lider Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić danas je ponovo sahranjen u dvorištu džamiju Altun Alem koja se nalazi u centru Novog Pazara.


Pokopu nekadašnejg narodnog poslanika prisustvovali su imami Islamske zajednice u Srbiji koji deluju na teritoriji Novog Pazara, ali i mnogobrojni vernici koji su ponovo došli da molitvom isprate svog duhovnog vođu, navodi novopazarska televizija A1.

- Svedoci smo! Kakav veličanstven život! Kakva veličanstvena smrt. I kako veličanstveno posle smrti - napisao je njegov sin Usame Zukorlić koji je i objavio fotografije pokopa.

Nakon završene ekshumacije na groblju u selu Orlju i obdukcije koja je urađena na Odeljenu za patologiju Opšte Bolnice u Novom Pazaru, podsetimo, prethodno je uz jake mere obezbeđenja doneseno telo preminulog Muamera Zukorlića.

 

 

- Alah me je počastio da se, iako se nisam nadao, ponovo, u proceduri ekshumacije i otkopavanja, sretnem sa telom rahmetli muftije. I sretan sam, jer nas je dočekalo onako kako nas je i ispratilo pre tačno šest meseci. Ponosne njegove grudi su bile, kao i dok je bio živ, velike kao planina, a njegovo telo stameno i čvrsto. Alah da ti podari Dženet i proširi kabur pored Altun-Alem lepotice - napisao je muftijin brat Hazim Zukorlić na svom profilu na društvenim mrežama.

Ekshumacija je sprovedena jer Usame Zukorlić, koji je nasledio oca na čelu partije, podsetimo, tvrdi da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je Muamer Zukorlić otrovan teškim metalima, a druga da je otrovan hranom.

Nekadašnji muftija preminuo je iznenada 6. novembra u 51. godini.

Kao uzrok smrti tada je navođen srčani udar.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike