Vučić nakon sastanaka sa zvaničnicima Nemačke: Predsednik objavio snimak i poslao poruku - ovo je veoma važan signal za našu zemlju!

05.05.2022

19:48

0

Autor: J.B.O.

Uz opis videa predsednik je naveo da je Nemačka najvažniji partner Srbiji

Vučić nakon sastanaka sa zvaničnicima Nemačke: Predsednik objavio snimak i poslao poruku - ovo je veoma važan signal za našu zemlju!
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio video o poseti Nemačkoj i rezultatima sastanka sa njenim zvaničnicima.

Uz opis videa predsednik je naveo da je Nemačka najvažniji partner Srbiji.

- Stavovi o mogućnosti za brže pridruživanje Evropskoj uniji koje je iznela ministarka Lambreht, ali i kancelar Olaf Šolc i ministarka spoljnih poslova Analena Berbok veoma su važan signal za našu zemlju - naveo je Vučić.

Tokom trajanja snimka, emitovan je i deo govora predsednika Vučića nakon sastanka sa Šolcom:

- Čini mi se da smo zajednički konstatovali veliki uspon u našim bilateralnim, pre svega ekonomskim odnosima. Nemačka je naveći i najznačajniji partner Srbiji. Ono što je za nas veoma važno to su reči kancelara Šolca koji je uveren u evropsku budućnost celog regiona Zapadnog Balkana - naglasio je Vučić.

Kako je dodao raduje se skoroj poseti kancelara Šolca Beogradu i zahvalio mu se na iskrenosti, otvorenosti i na dobrom razgovoru koji su imali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike