Po tome dovoljno vidite šta žele Srbiji: Vučić reagovao na pretnje Haradinaja da će Beograd biti bombardovan

10.03.2022

11:56

1

Ramuš Haradinaj izjavio je za TV Dukađini da će Beograd biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju

Po tome dovoljno vidite šta žele Srbiji: Vučić reagovao na pretnje Haradinaja da će Beograd biti bombardovan
Tan2022-3-10_12125759_0 - Copyright TANJUG / PREDSEDNISTVO SRBIJE/ DIMITRIJE GOLL

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na izjavu Ramuša Haradinaja da će Beograd biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju.

- Nemam komentar na besmislice i gluposti. Po tome dovoljno vidite šta žele Srbiji, Srbija će da čuva mir i stabilnost. Ono što jeste naša snaga su sve naše fabrike, putevi, pruge, bolnice, naša snaga je i naša vojska i ona će biti sve snažnija - rekao je predsednik.

Podsetimo, Ramuš Haradinaj izjavio je za TV Dukađini da će Beograd biti bombardovan ako samo jedan srpski vojnik uđe na Kosovo i Metohiju.

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da "zna da Amerikanci ne dozvoljavaju nijednom srpskom vojniku da upadne na teritoriju Kosova", kao i da bi Beograd bio bombardovan kao 1999. godine, ako bi se tako nešto desilo, prenosi Kosovo online pozivajući se na Reporteri.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je danas na izjavu lidera Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja da bi Beograd bio bombardovan ukoliko bi srpski vojnici ušli na teritoriju Kosova i Metohije.

On je poručio da je albanskim političarima bolje da rešavaju probleme u albanskim sredinama na KiM, umesto što prete.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike