Vučić o akciji kosovske policije na Brnjaku: Pratimo šta se dešava, ne želimo da pristanemo na igru provokacija

27.02.2022

10:55

0

Vučić je rekao da Albanci postavljaju kontejnere na više od kilometar udaljenosti od Brnjaka kako bi mogli da nadgledaju Gazivode

Vučić o akciji kosovske policije na Brnjaku: Pratimo šta se dešava, ne želimo da pristanemo na igru provokacija
brnjak kontjneri kallxo (9) - Copyright Printscreen/Facebook/kallxo

Predsednik Srbije Alekandar Vučić istakao je danas, u vezi sa postavljanjem kontejnera i pojačavanja ljudstva kosovske policije na administrativne prelaze, da sve prati, ali da ne želi da pristane na igru provokacija.

"O tome sam razgovarao sa Načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, oni su upoznali Kfor", preneo je Vučić.

Rekao je da Albanci postavljaju kontejnere na više od kilometar udaljenosti od Brnjaka kako bi mogli da nadgledaju Gazivode.

“Pratimo to. Ne želimo da pristanemo na njihovu igru provokacija. Nisu oni neka sila I snaga. Ali mi moramo da izbegavamo provokacije, da bežimo od svega toga jer smo mi u stanju da gradimo kliničke centre, da gradimo našu ekonomiju, da napredujemo brže od ostalih. Nama je mir najptrebniji i zato prećutimo“, istakao je Vučić.

Kako je rekao, poznat mu je svaki detalj i naglasio da će se država truditi i nastaviti da bude popustljivija da bi sačuvala mir, jer u miru najbrže rastemo. To je, kaže, putokaz budućnosti.

„Mir, stabilnost, to je ono što je za nas najvažnije“, poručio je on.

Vučić je, na kraju obraćanja medijima, posle obilaska Kliničkog centra, rekao da je ponosan na građane Srbije, I da ne želi da često dolaze u ovu zgradu, ali kada u nju dođu da budu ponosni na svoju zemlju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike