Livija nekad za jedan dan unese i 9.000 kalorija, a izgleda savršeno. Kako je to moguće?

28.11.2020

15:16 >> 15:20

0

Autor: Z. A.

Jede glazirane krofne, burgere, filovane palačinke... sve ono što ne treba

Livija nekad za jedan dan unese i 9.000 kalorija, a izgleda savršeno. Kako je to moguće?
Copyright Profimedia

Livija Adams iam 25 godina, izgleda savršeno i ponekad dnevno unese čak 9.000 kalorija, što je količina koju dnevno pojedu četiri muškarca! Zbog toga mnogi ljudi ne veruju u njenu priču.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Skida 10 kg za dve nedelje: Japanska dijeta s bananama nije bez razloga osvojila svet

Ona svakodnevno na Instagramu deli fotografije svih obroka, koji čini sva ona hrana koju za zdravlje i vitku liniju treba izbegavati – palačinke sa sočnim prelivima, krofne sa glazurama i brojnim slatkim dodacima, kolači, torte, testa, hamburgeri…

Ipak, to nije osnova njene ishrane – da bi lepo izgledala i bila zdrava, ostali obroci u toku nedelje su izabalansirani i sadrže sve što je potrebno da bi njen organizam pravilno funkcionisao.

Znali smo da ima neka caka. I uopšte nije loša.

Kako je moguće da devojka koja vežba i pazi na ishranu i izgled dnevno sebi priušti 9.000 kalorija u slatkišima i brzoj hrani?
Odgovor leži u 2014. godini, kada se Livija borila sa depresijom i poremećajem u ishrani, i kada je konzumirala svega 500–600 kalorija na dan.

Kada je shvatila da je njeno zdravlje stiglo na samu ivicu, Livija se konačno oslobodila psiholoških kočnica i počela da uživa u hrani bez griže savesti. Kalorične poslastice su njen način da se više nikada ne vrati trocifrenom unosu kalorija i poremećaju u ishrani.

Sa druge strane, ona veoma pazi na ostale obroke i redovno vežba, pa se brojem kalorija uopšte i ne opterećuje.

Njen dan za varanje je jednom nedeljno, i izgleda ovako: šest krofni za doručak, burger i pomfrit za ručak, pica ili sendvič i milkšejk za večeru, a za brojne užine tokom dana jede mafine, čips i orašaste plodove.

Jedan dan nedeljno sa ovakvom ishranom, kaže Livija, uopšte ne šteti njenoj liniji i pomaže joj da ostane motivisana za zdravu ishranu i vežbanje tokom ostatka sedmice.

Livija ima 63 kilograma i nosi veličinu 36. Kaže da se ne opterećuje vežbanjem, već da to radi iz zadovoljstva, ali nekad vežba i do šest puta nedeljno.

ČITAJTE I: Natali je imala 140 kg i rekli su joj da će umreti: Sada je lepotica, a ishranu je bazirala na ovim namirnicama

Nakon što je njena priča dospela u javnost, mnogi su bili oduševljeni i rešili da primene njen način ishrane, ali sa druge strane, mnogo je i onih koji misle da je pola informacija koje je Livija dala laž – od toga da je nemoguće pojesti toliko brze hrane u toku dana do toga da niko ko se ne opterećuje vežbanjem sigurno ne trenira svaki dan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Stil.kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike