Jedna je od najzgodnijih žena na svetu: Elizabet Harli otkriva kako održava vitku liniju u 58. godini

31.10.2023

06:57

0

Autor: K. B.

Slavna britanska glumica i model oduvek je bila poznata po svojoj izvanrednoj fizičkoj kondiciji i vitkoj liniji

Jedna je od najzgodnijih žena na svetu: Elizabet Harli otkriva kako održava vitku liniju u 58. godini
Copyright Profimedia

Iako je u 58. godini, i dalje oduševljava mnoge svojim izgledom, a mnogi je smatraju jednom od najzgodnijih žena na svetu. Ali kako uspeva da održava svoju vitku figuru i izgleda tako sjajno?

Jedan od ključeva njenog uspeha je njena ishrana. Elizabet se pridržava zdravog režima ishrane i pridaje veliku pažnju onome što unosi u svoj organizam. Ona izbegava ultra-prerađenu hranu i brzu hranu, koja često sadrži visok nivo šećera i zasićenih masti. Takođe, izbegava slatkiše i dodatni šećer u ishrani, što joj pomaže da održi stabilan nivo šećera u krvi.

 

 

Pored toga, Harli ističe važnost unošenja velike količine voća i povrća u ishranu. Ona je svesna koristi koje voće i povrće donose organizmu, pružajući obilje vitamina, minerala i antioksidanasa. Kaže da je oko polovina njenog unosa hrane voće i povrće, što joj pomaže da održi svoju liniju i oseća se energično.

Još jedna zanimljiva stavka u ishrani ove zgodne glumice je njen odnos prema kikiriki puteru. Priznaje da uživa u kikiriki puteru, ali se drži umerenosti. Ona konzumira jednu kašiku kikiriki putera kada poželi da se počasti, uparenu sa grčkim jogurtom i voćem. Ovo joj pruža zadovoljstvo, a istovremeno je dobar izvor proteina i zdravih masti.

 

 

Kada je u pitanju unos alkohola, Elizabet se drži umerenosti. Ona ne konzumira velike količine alkohola i pazi da ne preteruje. Zna da alkohol može izazvati osećaj gladi i dovesti do žudnje za brzom hranom, pa se trudi da ostane kontrolisana u tom pogledu.

Osim pravilne ishrane, održava svoju vitku liniju redovnim fizičkim aktivnostima, Trudi se da bude aktivna i voli dugačke šetnje na otvorenom prostoru. Takođe, obožava baštovanstvo i provođenje vremena u svom vrtu, gde se bavi fizičkim aktivnostima kao što su savijanje i rasturanje zemlje. Veruje da je boravak na otvorenom prostoru i rad u vrtu dobar za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

 

 

Sve ove navike i izbori u ishrani i fizičkoj aktivnosti čine je jednom od najzgodnijih žena na svetu u svojoj 58. godini. Njen pristup zdravom načinu života i održavanju forme inspiriše mnoge i pokazuje da godine ne moraju biti prepreka za osećanje i izgledanje sjajno.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike