Radite izdržaj ili "marince" uz Diznijevu "Malu sirenu"

22.09.2020

09:34 >> 13:47

0

Moguće je, pogledajte kako

Radite izdržaj ili "marince" uz Diznijevu "Malu sirenu"
Copyright "Mala sirena"/Pixabay

Već neko vreme traje “Diznijeva” kampanja kojoj je cilj da se ljudi i deca pokrenu. Gojaznost i smanjena fizička aktivnost veliki su problem u svetu, a najpoznatiji svetski tvorac animiranih filmova  kompanija “Dizni” doskočila je i tome, pa osmislila program koji spaja dve naizgled nespojive stvari – njihove najveće hitove i vežbanje.

Zahvaljujući timu “runDisney”, koji je osmislio i koncept trčanja u dobrotvorne svrhe u njihovim tematskim parkovima širom sveta, i to u kostimima omiljenih likova, sada stiže nešto što svako može napraviti kod kuće dok gleda njihove animirane filmove.

Reč je o treningu inspirisanom njihovim najvećim hitovima u kom se vežba uz muzičku pozadinu čuvenih pesama koje su osvojile i velike i male, ili pak kada se u filmu primete neki tačno određeni detalji. Prvi film s kojim su započeli je “Mala sirena”. Čitav splet vežbi osmišljen je tako da pomaže trkačima da ostanu u formi, naročito onima koji se pripremaju za veliki “Diznijev” maraton koji je zbog pandemije koronavirusa odložen na 2021. godinu.

Printscreen/RunDisney

Zamislite da radite teške „marince“ dok Arijela peva u pozadini ili pokušavate da izgurate izdržaj (ili plank) dok princ Erik svira flautu. Iako osmišljene, kako je već pomenuto, za trkače i njihovo opuštanje, neke od vežbi ovog programa mogu raditi i deca, a spoj s jednim od omiljenih crtića idealna je prilika za to da se pokrenu.

Kretanje je osnovna dečja potreba i važno je podsticati ih jer se tako razvijaju njihova fizička, motorička, kognitivna i emocionalna sposobnost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rundisney

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike