Kako i koliko da vežbate da biste bili fit kao Ana Ivanović

09.10.2020

09:11 >> 14:27

0

Ona je naš fitnes guru

Kako i koliko da vežbate da biste bili fit kao Ana Ivanović
Copyright Profimedia

Naša proslavljena teniserka u penziji Ana Ivanović govorila je za „Tennis Channel“ o aktuelnom grend selem turniru Rolan Garos u Parizu, a usput je otkrila kako ona svoje telo održava u formi. Na snimku koji je ovaj kanal podelio na Twitteru vidi se samo delić Aninog treninga u teretani, a otkrila je i šta je važno za dobru fitičku formu i, naravno, lepotu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Može li se pobediti želja za slatkišima?

Ana se povukla iz profesionalnog tenisa u decembru 2016. godine. Trenutno je posvećena sinovima koje ima sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a proglašena je ambasadrorkom Unicefa. Očigledno je da joj materinstvo prija, a i dalje je top formi, koja očigledno ne pada sa neba.

„Pokušavam da napredujem kombinujući vežebe snage i kardio treninge zato što smatram da ta kombinacija daje najbolje rezultate. Imam puno obaveza, veoma sam zauzeta, imam dva sina, tako da pokušavam da vežbem tri puta nedeljno, sa svojum suprugom i fitnes trenerom, što je lepo vreme koje provodimo zajedno kako bismo održali mišiće u formi. Takođe, trudim se da trčim kad god mi se ukaže prilika, a povremeno radim jogu, zapravo se trudim da kombinujem najraličitije vrste vežbanja jer mislim da je to najbolji način da se održi telo u formi i da se sagori više energije“, savetuje Ana.

Anin instagram nalog takođe nudi dobre fitnes smernice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike