Posle e-trgovine, „Amazon“ otvara frizerski salon u Londonu

21.04.2021

15:30 >> 12:42

0

Frizeri su ovih dana veoma traženi i svi termini su rezervisani

Posle e-trgovine, „Amazon“ otvara frizerski salon u Londonu
Copyright Pixabay

Američki gigant u e-trgovini „Amazon“ planira da otvori svoj prvi frizerski salon u istočnom Londonu kako bi nastavio da istražuje nove pravce poslovanja i da bi promovisao artikle koje prodaje na svojoj platformi.

Frizerski salon „Amazona“ zauzeće dva sprata u zgradi u Spajtelfildsu, modernom kvartu u blizini londonskog Sitija koji je poznat po šoping centrima i restoranima, i biće otvoren sedam dana u nedelji, prenosi CNBC.

Pixabay

Zgrada se nalazi u blizini „Amazonovog“ sedišta u Velikoj Britaniji i može da primi oko 5.000 ljudi. U početku će raditi samo za zaposlene u ovoj kompaniji, a ostali građani će moći da rezervišu termine tokom „narednih nedelja“ putem telefonskog poziva, slanjem elektronske pošte ili prilikom posete salonu.

Frizeri su ovih dana veoma traženi u Velikoj Britaniji i svi termini su popunjeni, pošto saloni nisu dugo radili zbog epidemioloških mera koje su donedavno bile na snazi.

Pixabay

Cene još uvek nisu objavljene, ali u „Amazonu“ navode da će salon koristiti kako bi isprobavali nove metode nege kose, uz korišćenje novih tehnologija i preparata.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike