Kako je Megan Boni postala zvezda na internetu samo sedeći na kauču (VIDEO)

12.06.2024

10:43

0

Autor: K. O.

Sada ima saradnju sa Dejvidom Getom

Kako je Megan Boni postala zvezda na internetu samo sedeći na kauču  (VIDEO)
Copyright Profimedia/Printscreen TikTok

Ako koristite društvene mreže i imate TikTok, sigurno ste naleteli na video sa ovim zvukom. Ne, to nije pesma neke mega zvezde.

Pre nekoliko nedelja, Megan Boni, tiktokerka koja snima videa pod imenom "Girl On Couch", postavila je retoričko pitanje: "Jesam li ja upravo napisala pesmu leta?" Inače, u pitanju je bila šala jer ta njena pesma nije bila pesma u pravom smislu te reči. Za početak, nije imala ni muziku. A sada je poznata kao "Man in finance".

 

 

Na snimku od 19 sekundi Boni samo neprestano ponavlja: "I'm looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance." Video je od tada postao viralan i do sada ima 44.4 miliona pregleda.

Mnogi korisnici TikToka snimali su videe uz te stihove, a među njima je i popularna zvezda Bili Ajliš.

A za konačan obrt pobrinuo se Dejvid Geta koji je ostvario saradnju s Megan. Poslušajte kako ti stihovi zvuče uz njegovu obradu:

Sada ima ugovor s Universal Music Groupom

Kako je izjavila za BBC Newsbeat, Megan zapravo uopšte ne traži visokog bankara dubokog džepa. "Sumnjam da bismo uspeli", rekla je. Te reči su joj pale na pamet nakon što su joj dosadile aplikacije za upoznavanje i konstantni upiti "kada će pronaći dečka".

"Aplikacije za dejting svima podižu standarde. Samo sam pokušala da se našalim na račun devojaka poput mene koje se žale što su same, a s druge strane imaju tu listu s nemogućim zahtevima", rekla je.

Ali to nije sve za 27-godišnju Njujorčanku... Dobila je neverovatnu ponudu - Universal Music Group, koji zastupa najveće zvezde, poput Tejlor Svift, Harija Stajlsa i Ariane Grande, ponudio joj je izdavački ugovor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girl On Couch (@megan_boni)

 

To znači da Megan sada može da zarađuje na osnovu tantijema od pesme. "U roku od nedelju dana, život mi se okrenuo naglavačke", rekla je. Kaže da joj je ponuđen i ugovor da napravi ceo album, ali je odlučila da ipak odbije.

 

@girl_on_couch Man in Finance with Daddy Guetta releasing JUNE 7th tehe @David Guetta ♬ Elevator - Beachcrimes & Tia Tia

 

Gluma je njen san, a ne muzika

"Pomislila sam: 'Zašto mislite da mogu napisati pesmu ili album? Ja sam tako neozbiljna osoba. Ne uklapam se. Nisam zainteresovana za pisanje muzike", rekla je. Srećna je što su njeni stihovi postali viralni na internetu.

"Nastavak nikada nije dobar kao original. Nema šanse da objavim još jednu pesmu od dve sekunde i da to eksplodira", kaže. Ipak, oseća se "malo loše" zbog uspeha preko noći. "Neki umetnici ceo život pokušavaju da dobiju diskografski ugovor, a ja sam samo sedela na kauču. Ali tako funkcioniše internet", rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Girl On Couch (@megan_boni)

 

Kad se pompa stiša, kaže ona, gluma i komedija su ono čime se zaista želi baviti.

"Nikad mi nije bio san da budem muzičarka. Tako sam srećna što se ovo dogodilo, ali stvarno pokušavam da iskoristim to da radim nešto što volim. Moj san bi bio da učestvujem u Saturday Night Live-u. To je cilj", kaže, a prenosi Index.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike