Neverovatna priča: Mladić zbunjen misterioznim objektom na nebu koji podseća na sfere sa čuvene freske u Visokim Dečanima

10.05.2024

19:33

0

Korisnik Reddita @Kaiserschleier nedavno je podelio priču koja je izazvala veliko interesovanje na ovoj popularnoj platformi

Neverovatna priča: Mladić zbunjen misterioznim objektom na nebu koji podseća na sfere sa čuvene freske u Visokim Dečanima
Copyright Profimedia

Tvrdi da je boraveći u ruralnom predelu, dok je razgovarao sa zetom, primetio "neobičnu svetleću sferu" na nebu. On tvrdi da nikada ranije nije doživeo slično iskustvo.

"Podigao sam pogled i primetio belu kuglu. Lebdela je nekih sedam metara iznad zemlje. Iza sebe je ostavljala narandžasti sjaj, poput plamena. Kretala se brzo i nije ispuštala zvuke", napisao je.

Korisnik je bio zapanjen, a tvrdi da je i njegov zet video istu pojavu.

Kasnije je dodao komentar u kojem je objasnio da neobični objekat "liči na sfere sa čuvene freske Raspeće Hristovo u manastiru Visoki Dečani". Decenijama unazad, svetski teoretičari zavere tvrde da je ta freska, koja datira iz 1350. godine, "dokaz da su Zemlju posetili vanzemaljci".

 

 

Na fresci se prikazuje razapeti Isus Hrist, okružen ljudima i anđelima, dok se na vrhu nalaze dva neobična objekta sa ljudskim figurama. Dok jedni tumače te objekte kao "svemirske brodove s posadom", stručnjaci objašnjavaju da je reč o personifikaciji Sunca i Meseca.

Korisnik je istakao da se neobični objekat kretao "savršeno ravnom putanjom" i da je bio toliko blizu zemlje da je isključena mogućnost da je reč o kometi ili zvezdi padalici, jer je lebdela bliže zemlji od krošnji drveta.

Važno je napomenuti da autor nije priložio nikakvu fotografiju uz objavu, pa je teško komentarisati priču, a posebno opis NLO-a.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike