Ženski govor tela: Da li ste puni samopouzdanja, zadovoljstva ili ste zaljubljeni?

22.01.2024

19:36

0

Autor: K. B.

Već pri prvom susretu, muškarac može dobijati značajne informacije iz vaših neverbalnih signala

Ženski govor tela: Da li ste puni samopouzdanja, zadovoljstva ili ste zaljubljeni?
Copyright Freepik

Bez obzira na eventualne fizičke nesavršenosti, trebalo bi da razvijate ljubav prema svom telu, što će rezultirati osećajem sreće i zadovoljstva. Osim toga, muškarci će sigurno primetiti pozitivan stav koji imate prema sebi.

Mnoge žene veruju da je prvi faktor koji privlači muškarca fizički izgled. Međutim, već pri prvom susretu, muškarac može očitati mnogo toga iz vašeg govora tela, osmeha, glasa i pogleda.

Samouverenost

Samouverena žena može se prepoznati po čvrstom stisku ruke prilikom rukovanja, održavanju direktog kontakta očima i korišćenju jasnog i ravnomernog glasa, što ukazuje na unutrašnje samopouzdanje.

Freepik
 

Zadovoljna žena

Dama koja je zadovoljna svojim izgledom ne zavisno o fizičkim karakteristikama, poput visoke žene na visokim potpeticama ili žene manjih grudi u pripijenoj majici, odaje utisak zadovoljstva i slobode od modnih pritisaka. Ohrabruje se ljubav prema telu, uz uverenje da će to rezultirati srećom i privlačenjem muškaraca.

Zaljubljenost

Zaljubljena žena može izražavati divljenje prema muškarcu na različite načine, pri čemu njen pogled otkriva dubinu osećanja. U takvim trenucima, zaljubljena žena neće menjati položaj tela niti okretati glavu. Nasuprot tome, slobodna žena će duže i pažljivije posmatrati muškarce, koristeći svoje telo kako bi pratila svoj interes i pogled.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike