Beba o kojoj bruji internet: Malena lepotica izazvala brojne reakcije, a sve zbog ove stvari (VIDEO)

16.01.2024

19:08

0

Autor: K. O.

Još jedan dokaz da se svetu ne može ugoditi

Beba o kojoj bruji internet: Malena lepotica izazvala brojne reakcije, a sve zbog ove stvari (VIDEO)
Copyright Profimedia

Društvene mreže već godinama su sastavni deo našeg života. Iako stručnjaci konstantno apeluju da se bude pažljiv kada su fotografije dece na mrežama u pitanju i dalje ima dosta roditelja koji kače svoje mališane. Oni su preslatki i neodoljivi, uvek imaju mnogo lajkova.

Tako je i jedna preslatka plavooka beba izazvala pravu buru na društvenim mrežama. Ona je pobrala sve simpatije, ali ono što je ljudima privuklo pažnju i navelo ih da komentarišu je to što je slatkica obučena kao odrasla. Odabrala joj je crnu haljinicu, čak joj je stavila bisernu ogrlicu oko vrata, a pored nje brendiranu tašnicu.

Snimak je ubrzo prikupio milione pregleda, to jest preko 14 miliona. I dok se većina oduševljavala njenom lepotom, bilo je i onih koji su zamerili majci i oštro je kritikovali što je svoju bebu slikala na ovaj način.

Upravo je njena garderoba izazvala pravu buru.

 

 

- „Beba treba da bude beba! Ne razumem majke koje na ovaj način slikaju svoje kćerke“, „Kako je slatka devojčica, kao med je“, „Odavno nisam videla lepše dete, „To je lečenje kompleksa same mame, dete nije krivo“ – samo su neki od brojnih komentara ispod ovog videa.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike