Doček Nove godine u Njujorku sa domaćicom Marajom Keri

18.12.2020

15:00 >> 10:47

0

Tajms skver u Njujorku može postati vaš dom tokom novogodišnje noći

Doček Nove godine u Njujorku sa domaćicom Marajom Keri
Copyright Pixabay
Pročitajte i ovo:

Klasične proslave Nove godine na Tajms skveru u Njujorku ove godine neće biti, ali će dvoje srećnika biti počastvovano da im baš Maraja Keri bude domaćica u ime kompanije “Airbnb”.

Pevačica, koja je proteklih godina 31. decembra nastupala na Tajms skveru, ove godine će srećne goste, koji će boraviti u providnoj luksuzno opremljenoj kupoli na krovu, lično pozdraviti.

Prozirnu kupolu je postavila kompanija “Airbnb” na krovu kompanije “Nasdak” koja se bavi berzanskim tržištem. U njoj je smešten ogroman krevet, a dvoje srećnika imaće panoramski pogled na grad i moći će da gleda kako se čuvena kugla spušta uz odbrojavanje do početka nove godine.

Ali to nije sve. Gosti će imati pristup zatvorenom salonu, koji krase umetnička dela Džejsona Daglasa Grifina. Uz večeru koju će im pripremiti privatni kuvar, moći će da gledaju kako se odvijaju proslave širom sveta. Ukoliko ne budu želeli da spavaju na krovu u kupoli, unutra ih čeka veliki bračni krevet u kome mogu da se ušuškaju.

Ali to nije sve. Srećnici će dobiti karticu u vrednosti od 5.000 dolara za kupovinu koju mogu da iskoriste duže čuvene Pete avenije ili kod lokalnih prodavaca na Tajms skveru.

Bilo koji stanovnik Njujorka može imati veče za pamćenje po ceni od 21 dolara ukoliko zatraži rezervaciju ovog noćenja od ponedeljka 21. decembra na adresi airbnb.com/happiholidais. Uz zahtev za rezervaciju, zainteresovani treba da prilože dokaz o prebivalištu u Njujorku i da žive u istom domaćinstvu.

“Airnbnb” dodaje da će sve prostorije biti dezinfikovane, kao i da će se svi pridržavati mera u zaštiti od virusa korona.

Jedino što u svemu ostaje nejasno i što nije saopšteno jeste to kako će taj jedan par biti izabran. Po svemu sudeći, sve će se znati u ponedeljak, kad budu počele da se primaju rezervacije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike