Od urina do banana: Nastavnik otkriva bizarne zahteve koje mu postavljaju roditelji (VIDEO)

22.11.2023

19:06

0

Autor: K. B.

Na svom TikTok profilu, američki učitelj Stiven Stajner otkrio je bizarne zahteve koje su roditelji postavljali njemu i drugim nastavnicima

Od urina do banana: Nastavnik otkriva bizarne zahteve koje mu postavljaju roditelji (VIDEO)
profimedia-0138458658 - Copyright Profimedia

Kroz seriju video snimaka pod nazivom „Smešne stvari koje roditelji traže od nastavnika“, Stiven deli neobične zahteve, ističući da su neki od njih iznad granica pristojnosti.

Prvi neobičan zahtev bio je od roditelja koji su zamolili učiteljicu da prestane da piše levom rukom po tabli jer je to zbunjivalo njihovo desnoruko dete. Drugi roditelj je zatražio od učitelja da prestane koristiti ružičastu krednu boju jer je to smetalo njegovom detetu. Još jedan bizaran zahtev bio je da se dete podučava u šatoru ili ormanu, na šta je Stiven odgovorio da iako mogu smestiti dete, podučavanje u takvim uslovima nije opcija.

 

 

Neki roditelji su čak imali nerazumne zahteve poput ispitivanja urina ili fecesa deteta, što je za većinu nastavnika, koji nisu medicinski stručnjaci, neprihvatljivo. Drugi roditelj je zamolio učiteljicu da sakrije kosu jer je bila prelepa, što je smetalo njihovoj ćerki. Jedan roditelj je tražio da učiteljica zagrize njihovu bananu prva kako bi njihovo dete jelo istu.

Reakcije na TikToku su bile burne, a mnogi korisnici su delili svoja iskustva s bizarnim zahtevima od roditelja, ilustrirajući izazove koje nastavnici ponekad moraju da prevazilaze u saradnji s roditeljima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike