Bizarni zahtevi bogatih: Grejanje escajga, kavijar za mačku i sklanjanje svega što je crveno

02.06.2021

09:30 >> 09:32

0

Oni kojima novac ne predstavlja problem, spremni su dobro da plate kako bi svi njihovi zahtevi bili ispunjeni

Bizarni zahtevi bogatih: Grejanje escajga, kavijar za mačku i sklanjanje svega što je crveno
Copyright Pixabay

Što više novca, to luđe navike i zahtevi jer sve ide po principu “može mi se”. To je upravo bila tema na društvenoj mreži Redit. Javio se veliki broj onih koji su želeli da prenesu svoje iskustvo sa onima kojima novac nije problem i koji hoće po svaku cenu da ispune svoje želje.

Ovo su samo neki od najzanimljivijih odgovora:

-Jedan bogataš je za svoju mačku naručio kavijar i za to je platio više od 130 evra.

Pixabay

-U eksluzivnom baru DJ je dobio oko 80 evra samo da bi ponovo pustio istu pesmu.

-U jedan eksluzivni restorn u Čikagu došao je poznati igrač američkog fudbala koji je naterao osoblje, 15 minuta pre zatvaranja lokala, da ponovo otvore kuhinju kako bi dobili odreske.

-Dvoje ljudi u baru je htelo da kupi dve stolice koje bi stalno bile rezervisane za njih jer su oni želeli da sede čak i ako je lokal pun. Bili su spremni da potroše malo bogatstvo na to.

Pixabay

-Verenica jednog jako bogatog čoveka je izgubila prsten u bazenu pa je on naredio da se zatvori bazen za goste kako bi osoblje moglo da traži prsten. Kasnije je gostima koji su mu pomogli u traženju vereničkog prstena poklonio boce skupog vina.

-Jedan par je zahtevao da se pomeri građevinska dizalica sa susedne parcele jer im je kvarila pogled.

-Koktel majstoru na jednom bazenu u hotelu sa četiri zvezdice razmažena gošća je naredila da joj pronađe kremu za sunčanje koju je izgubila.

-Ekstremno bogat gospodin je uvek odsedao u predsedničkim apartmanima iz kojih je moralo da bude uklonjeno sve što je crvene boje jer ju je mrzeo. Smatrao je da je ona “gubitniča”. Ali gospodin je voleo da posećuje kazina gde su za njega izrađivali posebne žetone kako ne bi morao da igra sa crvenim.

Pixabay

-Konobar u jednom italijanskom restoranu je od preterano osetljivog i mnogo bogatog gosta dobio zahtev da ugreje njegov pribor za jelo jer je escajg bio isuviše hladan.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike