Ostavio auto u ulici koju su radnici asfaltirali: Ovim potezom su ga "naučili pameti", a snimak je obišao svet (VIDEO)

09.11.2023

17:32

0

Autor: I.K.

Vlasniku sigurno predstoji da plati neku odštetu što će radnici morati iznova da asfaltiraju deo ulice

Ostavio auto u ulici koju su radnici asfaltirali: Ovim potezom su ga "naučili pameti", a snimak je obišao svet (VIDEO)
Copyright Youtube/Radio Łódź

Scena koja se ovih dana odigrala u poljskom gradu Lođ je za nevericu.

Naime, neimenovani vozač ostavio je, uprkos upozorenju, vozilo nepropisno parkirano u ulici koja je trebalo da bude asfaltirana. Radnici su prvo čekali vlasnika, pokušavali da ga nađu, ali pošto nisu uspeli, odlučili su da svoj posao, ipak, završe.

Oni su, naime, ulicu asfaltirali oko parkiranog automobila, ostavivši ga praktično zarobljenog. Da ne bi oštetili auto, oni su ga prvo zaštitili. 

 

Porodica je za ovo saznala iz medija, a svako ko je tog dana ili večeri prošao tom ulicom, zastao je da se slika, a fotografije su objavljivanje na mrežama, te je vozilo postalo planetarni hit.

Lokalni novinari našli su sina vlasnika Toyote Scion, koji je ispričao da je porodica za incident saznala iz medija. Objasnio je da je vozilo na tom mestu ostavio prijatelj njegove sestre, te je naknadno pomereno tokom noći. Vlasniku sigurno predstoji da plati neku odštetu što će radnici morati iznova da asfaltiraju deo ulice.

Ova scena, podrazumeva se, izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a neki su kritikovali policiju i gradsku vlast zašto nisu pronašli vlasnika ipak preko registarske tablice umesto što su dozvolili da ga radnici opkole i zarobe betonom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike