Preteraše ga: Bizarni par iz Britanije brine o 13 lažnih beba - kupaju ih, šetaju i menjaju pelene (VIDEO)

28.09.2023

21:11

0

Autor: V. I.

Gde čeljad nisu besna, tu kuća nije tesna - Džes i njen verenik najavljuju da neće prestati s prinovama

Preteraše ga: Bizarni par iz Britanije brine o 13 lažnih beba - kupaju ih, šetaju i menjaju pelene (VIDEO)
Copyright Profimedia

Džes Elis (27) i njen verenik Ejveri Rasen (33) su svoj život posvetili svojoj "deci", kojih ima 13, što ne bi bilo problematično, naprotiv, da te bebe nisu lutke od plastike!

Printscreen/YouTube
 

Tokom pandemije kovida zavladala je epidemija usamljenosti i mnogi ljudi su na razne načine pokušavali da s time izađu na kraj - tako je i Elis, koja živi u ustočnom Londonu, došla na ideju da sakuplja lutke da bi se smirila i prestala da se oseća usamljeno,

“Uvek sam volela bebe – postoji nešto veoma smirujuće kad ih držite u naručju“, započinje svoju priču Elis za SouthWest News Service.

Kad je za oko 300 evra kupila svoju prvu “bebu” Rebeku, to joj se toliko dopalo da je počela gotovo opsesivno da raznišlja kako da nabavi još neku. Drugu beba-lutku kupila je par meseci kasnije za 700 evra i nazvala ju je Sem.

Elis je dosad potrošila oko 7.500 evra na svoju kolekciju lažnih beba, a najskuplja je baba Kuki, "prevremeno rođena devojčica", koja ju je koštala 2.100 evra.

“Volim da ih posmatram. Ponekad, kad ih pogledate na tren, ne možete da razaznate da li jesu ili nisu stvarne. Ako sam uznemirena ili pod stresom, veoma mi pomaže da ih držim, nešto poput terapije. A osim toga, one me pripremaju kad jednog dana postanem roditelj” rekla je Elis za medije.

Printscreen/YouTube
 

 

Kao i u svim višečlanim porodicama, uvek postoji i neko mezimče a Elis priznaje da je to Ariju, lutka koju je poslednju kupila:

“Često je držim u auto-sedištu , jer mislim da tamo izgleda najrealnije. Gledam je i mislim da je prava, ovo je još jedan razlog zašto je držim u sedištu automobila jer izgleda kao da sam je upravo dovela kući iz bolnice. Ona je predivna”, kaže uzbuđena Eis.

Printscreen/YouTube
 

Zanimljivo je da Elisini verenik i majka podržavaju njenu opsesiju lažnim bebama i čak joj pomažu da im promeni pelene i da ih presvuče. Ali, samo mami je dozvoljeno da ih ponosno prošeta ulicama Londona, naravno, samo kad je lepo vreme da se ne bi prehladile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike