Zgodna Špankinja je otišla lekaru zbog krvi u uhu a onda je doživela šok kad je ugledala stvorenje na pinceti

20.09.2023

17:49

0

Autor: V. I.

Uho mi je krvarilo i mogle su se videti samo nožice čudovišta, napisala je Iris Novau Dijaz na TikToku

Zgodna Špankinja je otišla lekaru zbog krvi u uhu a onda je doživela šok kad je ugledala stvorenje na pinceti
Buba u uhu - Copyright Printscreen/TikTok

Špankinja Iris Novau Dijaz iz Katalonije je na društvenoj mreži TikTok podelila jeziv video u kojem se prikazuje njen odlazak u bolnicu nakon što je u uhu primetila kapi krvi. Ispostavilo se da je reč o, ni manje ni više, nego moljcu, i to poprilično velikom primerku te bube.

Printscreen/TikTok
 

Snimak koji je podelila na mreži je prikazao kako Iris pregleda lekar, upućuje je da legne na krevet a potom ispituje instrumentom unutrašnjost njenog uha. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja ipak uspeva da izvadi insekta iz njenog tela dok Iris zapomaže.

Printscreen/TikTok
 

 

"Kada buba odluči da živi u tvom uhu", napisala je opisu videa i dodala: "Uho mi je krvarilo i mogle su se videti samo nožice čudovišta".

 

@irisnovau Los productores de mi vida siempre tienen una planta más para el sótano de mi fracaso #fyp #parati #foryoupage #lentejas #malasuerte ♬ sonido original - iris novau díaz

 

Snimak je ubrzo postao viralan i izazvao lavinu komentara ljudi koji su ga pogledali - od toga da bi "navukli strah za ceo život" do toga da bi "doživeli 20 srčanih udara".

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike