Koji ste insekt prema horoskopu? Moljac, bubašvaba ili bogomoljka, iznenadiće vas neverovatne osobine vaše unutrašnje bube

15.04.2023

19:20

0

Autor: K. O.

Vaša unutrašnja buba otkriće vam potpuno novu dimenziju vaše ličnosti

Koji ste insekt prema horoskopu? Moljac, bubašvaba ili bogomoljka, iznenadiće vas neverovatne osobine vaše unutrašnje bube
Ilustracija - Copyright Profimedia

Možda vam nikada ne bi palo na pamet da postoji veza između horoskopa i buba. Međutim, astrolozi se ne bi složili. Pojedini insekti imaju određene osobine koje "krase" i neke horoskopske znakove.

Čak i bube koje su vam na prvi pogled gadne, imaju odlike vredne divljenja. Tako će vas ovaj tekst zabaviti, ali i navesti da drugim očima posmatrate prirodu.

Iako većina insekata u zapadnim civilizacijama izaziva osećaj gađenja, u civilizacijama Južne Amerike bube se koriste kao simboli u horoskopu, piše Thought Catalog.

Otkrijte koja je vaša buba!

Ovan ( 21.3. - 19.4.) - Moljac

Moljci predstavljaju razum, odlučnost i pronicljivost. Pojavljuju se samo u određeno vreme i većinu vremena stapaju se s okolinom. Baš poput Ovnova preferiraju samoću i pažljivo biraju svoje društvo.

Bik (20.4. - 20.5.) - Bubašvaba

Iako su bubašvabe među najomraženijim insektima, one imaju neke od najpoželjnijih osobina. Predstavljaju otpornost, zahvalnost i prilagodljivost. Kao i Bikovi, bubašvabe su društvene životinje, ali vole da deo vremena provode u samoći.

Blizanci (21.5. - 20.6.) - Komarac

Komarci predstavljaju međuljudske interakcije i druželjubivost. Baš kao što komarci šire bolesti, tako Blizanci šire glasine i uvek kažu šta im je na umu.

Pixabay
 

Rak (21.6. - 22.7.) - Vilin konjic

Simbol za mudrost, emotivnost i sreću. Pošto Rakovi otvoreno pokazuju svoja osećanja i uvek se drže glavnih principa svog karaktera, vilini konjici su savršeni saputnici za njih.

Lav (23.7. - 22.8.) - Skakavac

Isto kao i Lavove, skakavce krase snaga, hrabrost i kreativnost. Žive život u vlastitom ritmu, dok su Lavovi muzički nadareni i glavne zvezde horoskopa.

Pixabay
 

Devica (23.8. - 22.9.) - Pčela

Ako ste ikada videli saće, sigurno ste primetili kako savršeno izgleda. To je zato što su pčele perfekcionisti i imaju oko za detalje isto kao i Device.

Vaga (23.9. - 22.10.) - Skarabej

Prekrasan skarabej je savršen simbol za Vage. On je elegantan, uravnotežen i predstavlja napredak.

Škorpion (23.10. - 21.11.) - Mrav

Škorpione predstavlja matica mrava. Oni su ti koji donose odluke i uvek su u centru pažnje. Isto kao što kolonija ne može da funkcioniše bez matice, tako ni društvo ne može bez Škorpiona.

Unsplash
 

Strelac (22.11. - 21.12.) - Osa

Kreativnost, zaštitnička narav i promišljenost su osobine koje se pripisuju osama što ih čini savršenim šestonožnim saputnikom za Strelca.

Jarac ( 22.12. - 19.1.) - Bogomoljka

Bogomoljke i Jarčeve spaja činjenica da su oboje poznati po svojoj smirenosti i mudrosti. Pošto su Jarčevi najsmireniji horoskopski znak, oni su savršeni investitori, baš kao i bogomoljke koje napadaju plen tek kad su 100 odsto sigurne da će uspeti.

Vodolija (20.1. - 18.2.) - Leptir

Predstavljaju slobodu, optimizam i nadu za bolju budućnost. Kako bi leptir dostigao svoju punu lepotu, prvo treba da prođe kroz fazu gusenice. Isto tako Vodolije treba da izađu iz svoje ljušture kako bi se otvorile ljudima.

Profimedia
 

Ribe (19.2. - 20.3.) - Svitac

Simbol su snova, želja i eskapizma. Svici osvetljavaju nebo, dok Ribe donose svetlo i optimizam svojim idealističkim razmišljanjem, piše Index.hr.

Probajte da prihvatite svoju unutrašnju bubicu i njene neverovatne kvalitete.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike