Nespretni trenutak: Reporter uključio pogrešnu kameru uživo i otkrio sa kim je u hotelskoj sobi, pa izazvao skandal (VIDEO)

11.09.2023

21:11

0

Autor: K. B.

U svetu novinarstva, ponekad se dešavaju situacije koje se nikako ne mogu predvideti, a neki novinari dožive avanture koje će im dugo ostati u sećanju

Nespretni trenutak: Reporter uključio pogrešnu kameru uživo i otkrio sa kim je u hotelskoj sobi, pa izazvao skandal (VIDEO)
Copyright Profimedia

Huan Francisko Rueda, ekvadorski novinar koji je poslat u Buenos Aires da izveštava o utakmici između Argentine i Ekvadora, doživeo je neugodnu situaciju tokom svog javljanja, kada je nenamerno otkrio da je u svojoj hotelskoj sobi imao žensko društvo.

 

 

Reporter Radio Sucre je u jednom trenutku slučajno upalio zadnju kameru svog mobilnog telefona, što je rezultiralo time da se u kadar kamere našla devojka u golišavom izdanju. Prvobitno su se pojavile informacije da je Rueda na putovanje poveo svoju ljubavnicu, ali kasnije je otkriveno da mu je zapravo društvo u sobi pravila Romina Riera, sportska novinarka s kojom je u vezi.

 

 

Riera je ovu škakljivu situaciju na svojem profilu na Twitteru preokrenula na šalu, objavljujući fotografiju iz detinjstva na kojoj je takođe pozirala u peškiru.

 

 

Uz fotografiju je napisala: "Postoje neke stvari koje se nikad u životu ne menjaju."

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike