Otvoren Muzej sladoleda u Singapuru: Dozvoljen je ulaz i roditeljima (VIDEO)

24.08.2021

15:30 >> 15:31

0

Muzej se prostire na površini od 60.000 metara kvadratnih

Otvoren Muzej sladoleda u Singapuru: Dozvoljen je ulaz i roditeljima (VIDEO)
Copyright Printscreen

Mesto o kojem ste možda kao dete sanjali i koje spaja omiljenu poslasticu sa igrom otvoreno je nedavno u Singapuru, nakon ublažavanja mera i ograničenja koja su bila na snazi tokom prošle godine. U gradu-državi otvoren je Muzej sladoleda.

Pročitajte i ovo:

Muzej se prostire na površini od neverovatnih 60.000 metara kvadratnih. Osim uživanja u raznim vrstama sladoleda, posetioci koji imaju potvrdu o vakcinaciji ili važeći negativan test mogu da isprobaju i niz interaktivnih platformi i sadržaja.

Prostor je posebno uređen prema potrebama najmlađih, ali u veliku sobu sa velikom naduvanom skakaonicom i igraonicu sa lopticama mogu da uđi i roditelji.

A da je jeftino – i nije. Ulaznice se prodaju po ceni od 38 dolara, a za decu do dve godine ulaz je besplatan. Posete je potrebno unapred zakazati, a neki su već rezervisali svoje karte za decembar.

Pročitajte i ovo:

Sličan muzej sladoleda već postoji u Njujorku, a vlasnici ovog projekta žele da otvore slične sadržaje na novim lokacijama u svetu, jer se pokazalo da su ovakve postavke veoma interesantne porodicama sa decom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike