Barbika i Ken konačno na ružičastom tepihu: U Los Anđelesu održana svetska premijera filma "Barbi" (FOTO/VIDEO)

10.07.2023

14:05

1

Priča o najvoljenijoj lutki protekla je i u znaku štrajka pisaca

Barbika i Ken konačno na ružičastom tepihu: U Los Anđelesu održana svetska premijera filma "Barbi" (FOTO/VIDEO)
Margo Robi i Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Svetska premijera dugoočekivanog filma "Barbi" održana je sinoć u Los Anđelesu. Na ružičastom tepihu pojavili su se glavni glumci Margo Robi, Rajan Gosling, kao i Gal Gadot, Dua Lipa, Bili Ajliš i mnogi drugi.

Profimedia
 

Margo Robi se do sada pojavljivala pred novinarima isključivo u roze boji od glave do pete. Međutim, za premijeru se odlučila za potpuno suprotnu odevnu kombinaciju. Ovog puta ona je bila u crnoj haljini sa šljokicama dok su se svi ostali uključujući i Rajana Goslinga bili obučeni u roze.

I emocije i humor

"Film o Barbi je realnost, a da bi vizija zaživela svi su morali da budu na tom brodu", napisao je Deadline. Tokom svetske premjere u Los Anđelesu, Margo je pohvalila rediteljku Gretu Gervig, rekavši da se većina u filmu pojavila samo zbog nje.

Profimedia
 

- Ono što ona radi sa svojim filmovima je tako neverovatno. Ona je tako pametna. U isto vreme može da isporuči i emocije i humor, a znali smo da sve to želimo u filmu. Ne bih mogla da zamislim da je neko drugo radio film umesto Grete - rekla je Margo.

Svetskoj premijeri je prisustvovala i sama rediteljka koja je spomenula štrajk scenarista u Holivudu, koji je u toku.

On je Barbi devojka

- Moj koscenarista i kokreator, moj partner u ljubavi i umetnosti Noa Baumbah nije ovde. On istinski podržava borbu Udruženju pisaca Amerike. Od prvog reda do poslednjeg reza ovaj film je jednako njegov. On je Barbi devojka. Ništa se u filmu ne dešava bez njega, ništa se u Holivudu ne dešava bez pisaca - istakla je Gervig, na premijeri filma.

Profimedia
 

Inače, u Vijetnamu je zabranjeno prikazivanje filma zbog scene u kojoj se može videti mapa koja prikazuje sporne kineske teritorijalne pretenzije u Južnom kineskom moru.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, nije precizirano u kojoj konkretnoj sceni se vidi ta mapa sa spornih ''devet crtica'', koju su vijetnamske vlasti ocenile ''uvredljivom''.

Pored Robi i Goslinga u filmu igraju i Amerika Ferera, Kejt Mekinon, Majkl Sera, Isa Rej, Vil Ferel, Simu Li, Dua Lipa, Helen Miren, Ema Meki i mnogi drugi.

Film u domaće bioskope stiže 19. jula.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike