Perverznjak (27) krao ženske gaćice i grudnjake, pa ih nosio u šumu: Policija zatekla jeziv prizor (VIDEO)

13.04.2023

10:11

0

Policija je uhapsila osumnjičenog koji je priznao krivicu

Perverznjak (27) krao ženske gaćice i grudnjake, pa ih nosio u šumu: Policija zatekla jeziv prizor (VIDEO)
Copyright Printtscreen/Youtube/Thairath Online

Tajlandska policija uhapsila je 27-godišnjeg muškarca iz severne provincije Kampheng Pet zbog krađe donjeg rublja svojih komšinica. 

Meštani su primetili da im nestaje veš i posumnjali da je lopov u njihovom kraju. Kada su fotografisali bambus na kojem je visilo preko stotinu pari donjeg veša, fotografije su se proširile društvenim mrežama. 

Policija je nakon toga intervenisala i uhapsila osumnjičenog, koji je priznao krivicu. On je izjavio da je krao donji veš kako bi se samozadovoljio i tvrdio da je konzumacija alkohola kriva za njegovo neprimereno ponašanje.

Policija je do sada dobila šest prijava od žena koje su pronašle svoj veš na bambusu, a sve ostale devojke su pozvane da provere da li je njihov veš takođe ukraden. Muškarcu preti kazna zatvora do pet godina zbog kršenja člana 335 Krivičnog zakonika. 

U drugom incidentu, koji se dogodio samo dva dana ranije, jedna žena iz južne provincije Songkhla podnela je prijavu policiji protiv muškarca koji joj je provalio u kuću sa namerom da joj onjuši zadnjicu i liže cipele.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike