Osveta prevarene žene: Uhvatila muža i ljubavnicu na delu, a onda je počeo haos (VIDEO)

05.04.2023

15:57

0

Muž nije reagovao dok ga je udarala, već je stavljao kacigu na glavu

Osveta prevarene žene: Uhvatila muža i ljubavnicu na delu, a onda je počeo haos (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Poslednjih dana, društvene mreže su bile preplavljene snimkom koji je postao viralan u rekordnom vremenu. Radi se o navodnoj sačekuši koju je supruga priredila mužu i njegovoj ljubavnici u Latinskoj Americi. 

Na snimku se vidi kako besna žena uleće u prostor ograđen zidom, iza kojeg se nalazi preneražena ljubavnica sa kacigom u ruci. Žena ju je lupila po glavi, ali kao da nije mogla da odluči na koga je više kivna, pa je odmah otrčala do muža i krenula da ga mlati i dere se na njega.

Međutim, muž nije reagovao dok ga je udarala, već je stavljao kacigu na glavu. Nakon toga, žena se ponovo pojurila ka ljubavnici, ali je ova uspela da se odbrani pomenutom kacigom i odbaci je od sebe. 

U tom trenutku, jedan muškarac, navodno zvani Đovani, uskočio je u tuču pokušavajući da zaštiti ljubavnicu, dok je jedna od drugarica supruge počela da se dere na njega.

Reakcije u komentarima su bile podeljene. Dok su neki mislili da je reakcija prevarene supruge bila prirodna i razumljiva posle takve izdaje, drugi su smatrali da nije trebala da se "spušta na njihov nivo". 

Naravno, kao i uvek kod ovakvih snimaka, nemoguće je potvrditi da je potpuno autentičan. U svakom slučaju, ova situacija je izazvala žustru raspravu o tome kako se treba ponašati u sličnim situacijama i da li je nasilje ikada opravdano.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike