“Trebalo je da ti plate”: Devojka izbačena iz teretane zbog objavljivanja “neukusnih” fotografija i snimaka na Instagramu (VIDEO)

02.04.2023

10:21

0

Mnogi korisnici društvenih mreža su osudili teretanu zbog diskriminacije

“Trebalo je da ti plate”: Devojka izbačena iz teretane zbog objavljivanja “neukusnih” fotografija i snimaka na Instagramu (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/shortyshirls

Širls Larson, dugogodišnja članica lokalne teretane, nedavno je iz nje izbačena, nakon što je otkriveno da se fotografiše i snima tokom treninga za Instagram. Širls je na svom Tviteru navela razlog ovog incidenta, tvrdeći da je osoblje teretane preteralo u svojoj reakciji. 

Ona je takođe objavila seriju fotografija u odeći za vežbanje, dok se hvalila svojim napretkom u drugoj teretani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shirls (@shortyshirls)

Širls je u svom tvitu takođe podelila fotografiju u svlačionici svoje bivše teretane, na kojoj nosi sportski grudnjak i šorts, kao i na većini svojih fotografija sa treninga. U objavi na Instagramu, ona je objasnila da je slobodna i druželjubiva osoba, koja poštuje ljude bez obzira na njihov izgled ili ponašanje. 

Mnogi korisnici društvenih mreža su podržali Širls, osuđujući teretanu zbog diskriminacije.

- Mali konzervativni grad dokazuje koliko može da bude toksičan! Žao mi je što si bila diskriminisana samo zato što si seksi – napisao je jedan pratilac na Tviteru, dok je drugi dodao:

- Trebalo bi da ti plate da promovišeš njihovu teretanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shirls (@shortyshirls)

Ovaj incident ponovo ukazuje na važnost poštovanja ljudskih prava i sloboda, bez obzira na to kako se neko oblači ili kako izgleda. 

- Širls Larson, kao i svi drugi, ima pravo da se bavi svojim interesima, uključujući i vežbanje, bez straha od diskriminacije ili neukusnih reakcija drugih ljudi – složili su se korisnici društvenih mreža.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike