Policajac napao ženu u teretani! Predugo radila na spravi, on nasrnuo na nju, poletela od udarca (VIDEO)

04.03.2023

12:48

0

Kada su njeni prijatelji pokušali da intervenišu pokušao je da napadne jednog od njih

Policajac napao ženu u teretani! Predugo radila na spravi, on nasrnuo na nju, poletela od udarca (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/agrande_verdade

Policajac van dužnosti upotrebio je prekomernu silu kada je udario ženu koja je posetila teretanu jer je predugo radila na jednoj od sprava.

Vojni policajac Luiz Pereira da Silva Neto Moura de Macena Mendonsa (28) napao je 28. februara 18-godišnju ženu u teretani u Gojaniji u Brazilu, tvrdeći da je njegova supruga htela da koristi određenu spravu na kojoj je bila ona.

Snimak šokantnog napada napravila je nadzorna kamera, a on je kasnije postao viralan na društvenim mrežama.

Vojna policija države Gojas, organizacije za koju policajac radi, rekla je lokalnom izdanju „O Dia" da policajac nije otpušten.

Međutim, oni su naveli da slučaj „prati Komanda za popravne i disciplinske poslove, koja je pokrenula Disciplinski upravni postupak“.

Prema „Jam Presu", Mendonsa i njegova supruga su se razbesneli jer je tinejdžerka sedela na spravi i skrolovala na telefonu između ponavljanja, zbog čega drugi nisu mogli za to vreme da je koriste.

Pošto joj je bilo dosta čekanja, policajčeva supruga je pitala tinejdžerku koliko će još koristiti spravu, što je izazvalo žestoku raspravu.

Nakon toga 18-godišnjakinja se udaljila od sprave i dok je pričala sa dva muškarca, policajac je došao do nje i počeo da se raspravlja, a kada ga je gurnula, lupio joj je šamar, što se može videti u snimku.

Kada su njeni prijatelji pokušali da intervenišu, Mendonsa je pokušao da napadne jednog od njih.

Nakon napada žrtva i nekoliko svedoka podneli su prijavu u policijskoj stanici, dok je tinejdžerka pregledana zbog mogućih povreda zadobijenih tokom svađe.

Nakon napada teretana je navodno zabranila policajcu da uđe u prostorije. Takođe su tvrdili da osuđuju sve oblike agresije i da su uz mladu žrtvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike