Šta znači kad sanjate da vam neko seče uši?

10.02.2023

07:15

0

Ako sanjate životinjske uši to može oslikavati vašu zbunjenost

Šta znači kad sanjate da vam neko seče uši?
Uši - Copyright Foto: Pixabay/RobinHiggins

 Dok sanjamo svašta nam pada na pamet, ali snovi sa motivom ušiju mogu imati različita tumačenja u zavisnosti od konteksta u kome su se odvijali i detalja kojima su bili praćeni.

 
Pexels
 

Sanjati da ste nekome odsekli uvo

Kada sanjate da ste nekome odsekli uvo to simbolizuje zavist. U vašem okruženju postoji osoba koja ima ono o čemu vi maštate. To može da bude dobar posao, pristojna primanja ili lep odnos sa voljenima. U svakom slučaju, umesto što trošite vreme i energiju na negativne emocije, trebalo bi da se ugledate na njega tj. nju, pa da i vi postignete ono što želite.

Sanjati da ste sami seki odsekli uvo

Kada sanjate da ste sami sebi odsekli uvo to implicira da vas grize savest. Verovatno ste nenamerno otkrili neku tajnu ili ste uvredili dragu osobu. Niste mu/joj se izvinili i normalno je da često o tome razmišljate.

Profimedia
 

Sanjati da čistite svoje uši

Čistiti uši u snu ukazuje na to da sumnjate u blisku osobu. Verovatno se neko u poslednje vreme ponaša kao da vam nešto krije. Postoji mogućnost da to čini kako bi vas zaštitio/la, međutim, vi sasvim sigurno nećete odustati od namere da otkrijete o čemu se radi.

Sanjati da vam neko čisti uši

Ukoliko ste sanjali da vam neko čisti uši to implicira da će vam bliska osoba saopštiti bolnu istinu. Ni vama ni njemu tj. njoj neće biti svejedno, međutim, oboje ćete znati da je ono što govori tačno, pa ćete mu/joj biti zahvalni na iskrenosti.

Pixabay
 

Sanjati da vam crvi izlaze iz ušiju

Ako ste sanjali da vam crvi izlaze iz ušiju to implicira da bi trebalo da posetite lekara. Simptomi koje osećate neće nestati sami od sebe. Situacija bi se mogla iskomplikovati ukoliko budete predugo čekali da zakažete pregled.

Pixabay
 

Sanjati životinjske uši

Videti životinjske uši u snu ukazuje na to da ste zbunjeni situacijom u kojoj se trenutno nalazite. Verovatno vam se u poslednje vreme mnogo toga dogodilo i još uvek niste stigli sve da procesuirate. Jako je važno da velike odluke ne donosite preko noći, a još je bitnije da ne vučete poteze zbog kojih biste se sutra mogli pokajati.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike