Nasledila stan i pronašla pola miliona evra

01.10.2020

11:00 >> 09:44

0

Autor: S.Kalaba

Naslednica stana u Parizu pronašla novac u podrumu ali sada ima posla sa policijom

Nasledila stan i pronašla pola miliona evra
Copyright Pixabay/Pijon

Naslednica jednog stana u otmenoj četvrti Pariza doživela je pravo iznanađenje kada je u podrumu pronašla kofer u kome je bilo više od pola miliona evra. Međutim, kako nije uspela da sazna čiji je to novac, obavestila je policiju koja je pokrenula istragu.

Žena, čije ime nije saopšteno, želela je da proda stan koji je nasledila od majke na aveniji u blizini Ajfelovog tornja. Kontaktiralaje  agenciju za nekretnine da bi procenila vrednost stana. Predstavnik agencije je posle obilaska stana sišao u podrum i naišao na zaključana vrata. Naslednica je pozvala bravara da obije vrata i na iznenađenje svih u podrumu je bio kofer sa više od 500.000 evra.

-Još brojimo novac. Ima između 500.000 i 600.000 eura u novčanicama od 500, 100 i 50 eura, naveli su izvori bliski pravosuđu. Tužilaštvo u Parizu je taj slučaj poverilo Brigadi policije za istragu pranja i falsifikovanja novca.

Pixabay

To nije prvi put da u Francuskoj vlasnici otkriju vrednost svog nasleđa. Nedavno je jedan čovek na severu Francuske otkrio da njegova slika, koja je visila na zidu između kuhinje i trpezarije, mnogo vredi. Zahvaljujući aukcionaru koji je posetio njegov dom, saznao je da je slika remek-delo italijanskog slikara Ćimabue iz 13.veka. Slika je potom prodata i vlasniku je donela 24 miliona dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: newsweek.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike