Duhovi kao komšije: Devojka iz najukletijeg grada u Americi

13.11.2022

16:32

0

Autor: 24sedam

Da i duhovi imaju ukus za one koje to nisu, potvrđuje slučaj 29-godišnje Rebeke

Duhovi kao komšije: Devojka iz najukletijeg grada u Americi
Prizivanje duhova - Copyright Profimedia

Informacije o prošlosti, običino dobijamo iz istorijskih knjiga, starih spisa ili arhitekture.

Medjutim 29-godišnja Rebeka, devojka iz Amerike, prošlosti pristupa na malo drugačiji način.

Ona ostvaruje komunkaciju sa duhovima i kao i momci iz filma "Ghostbusters" može sa njima da razgovara i da ih vidi kao svoje komšije.

Rebeka ovo objašnjava činjenicom da živi u najukletijem gradu u SAD-u i da svako ko tu živi, ima podstanara koji ne plaća kiriju.

Da i duhovi imaju ukus za one koje to nisu, potvrđuje Rebekin slučaj. Ona se posebno dopala jednoj prostitutki iz 1800. godine.

U u jednom intervjuu, Rebeka je rekla da se se sprijateljila sa ovim duhom koji je imao tešku prošlost. Rebeka kaže da je do susreta sa duhom Moli došlo u jednom kafeu gde je već bila na kafi i doručku, a da joj je tog jutra društvo pravio jedan drugi duh po imenu Rupert, koji je tog dana takođe odlučio da sa njom provede vreme.

"Duh Moli je bila inicijator ovog poznanstva. Moli je čak malo i flertovala sa mnom", tvrdi Rebeka želeći Ruperta da učini ljubomornim.

Rebeki je uvek bilo prijatno u društvu Moli. Ona je bila prva generacija Irkinja u Americi. Imala je specifičan naglasak. Od nje je saznala kako je sa 18 godina počela da se bavi prostitucijom. Smatrala je da će tako najbrže doći do novca. Koristila je iznajmljene stanove koje su plaćale mušterije. Na žalost, jedan od klijenata je okončao njen zemljski život.

Po njenim rečima, ona mu se zbog toga osvetila.

Rebeki nije bilo jasno da li je to učinila u nekom budućem vremenu kao duh. U svakom slučaju, shvatila je da sile predaka i te kako postoje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike