Reakciju Francuza nakon užasnog dejta sa devojkom videlo 16 miliona ljudi! Njeni zahtevi za njega bili previše: "Pobegao sam bez pozdrava"

31.10.2022

14:24

0

Autor: 24sedam

Nezaboravan prvi sastanak

Reakciju Francuza nakon užasnog dejta sa devojkom videlo 16 miliona ljudi! Njeni zahtevi za njega bili previše: "Pobegao sam bez pozdrava"
Katastrofalan prvi sastanak - Copyright Profimedia

Jedan Francuz ostavio je hiljade ljudi u šoku nakon što je na društvenoj mreži podelio detalje svog "katastrofalnog" dejta sa devojkom čije su navike u ishrani za njega bile previše.

Renan Pačeko koji je rodom iz Francuske, a živi u Los Anđelesu, otišao je na svoj prvi sastanak sa Amerikankom po imenu Kimberli. Ništa nije slutilo na „nevolju“ dok mu devojka nije saopštila da ne konzumira gluten i ne pije alkohol, nakon čega je, kako kaže, ostao u šoku.

U viralnom TikTok klipu, ovaj razočarani mladić je rekao da je bio toliko "zbunjen" njenom averzijom prema vinu i pšenici, da je napustio restoran i to bez pozdrava.

U neverovatno viralnom klipu, Renan je svoj prvi sastanak sa Amerikankom nazvao „apsolutnom katastrofom“.

@iamrenanpacheco

François went on his first American date! It didn’t go as planned… ♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

„Stižem u restoran, prvo se zove Kimberli, nije moje omiljeno ime, ali dobro, lepa je, sednemo, uzimamo jelovnik, gleda me u oči i kaže mi da ne jedem gluten, priseća se.

„Ti ne jedeš gluten, ali kako ne jedeš gluten? Gluten je moj život, Kimberli, gluten je kroasan, gluten je baget, kako ne jedeš gluten? Ostao sam potpuno zbunjen, neću da lažem.'

Kako bi bar malo ublažio situaciju i pokušao da se opusti, Renan naručuje čašu vina. Tada je usledio novi šok za njega. Ona ne pije alkohol.

"Kako možeš da ne piješ alkohol, Kimberli? Alkohol je radost...

Nisam mogao da ostanem tamo, žao mi je, ali ne mogu da imam vezu sa nekim ko ne jede gluten i ne pije vino. "Žao mi je, Kimberli", poručio je mladi Francuz.

"Nisam mogao da ostanem tamo, žao mi je, ali ne mogu da imam ljubavnu vezu sa nekim ko ne jede gluten i ne pije vino. Žao mi je, Kimberli".

Renanov video o najgorem sastnaku u njegovom životu prikupio je više od 16 miliona pregleda i na hiljade zabavnih komentara.

„Bukvalno sam znao da ćeš reći katastrofa pre nego što si to rekao“, rekao je jedan korisnik.

„Mogu da razumem gluten, ali alkohol... ne, ne, ne... crvena zastava“, složio se drugi.

„Ne mogu da jedem gluten, ja ću samo duplo više vina“, nasmejao se treći.

„Učinio si pravu stvar, brate“, napisao je četvrti, a preneo dailymail.co.uk.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike