Slavni, bogati i sujeverni! Kameron Dijaz od starenja štiti srećna ogrlica, Serenu Vilijams od poraza talične čarape

25.08.2022

15:32

0

Autor: A.G.

I oni se okreću nekim sasvim čudnim ritualima da odagnaju lošu energiju

Slavni, bogati i sujeverni! Kameron Dijaz od starenja štiti srećna ogrlica, Serenu Vilijams od poraza talične čarape
sujeverje profimedia-0714495944 copy - Copyright 24sedam/Profimedia/AP Photo/Evan Agostin

Mnoge zvezde su sujeverne, pa tako sa sobom nose predmete za koje veruju da će ih zaštiti od loših ljudi i dela, odnosno amajlije koje im donose sreću.

Izbegavajte crne mačke. Budite posebno oprezni na petak 13. i nikada, ali nikada ne prolazite ispod merdevina. Ovo je nekoliko uobičajenih sujeverja koje biste mogli podeliti sa svojom omiljenom slavnom ličnošću.

Brojni poznati glumci, muzičari i sportisti su sujeverni, bilo da to znači da imaju srećne komade odeće ili da izbegavaju određene radnje. Neki od njih čak prkose uobičajenim tradicijama.

Američka pevačica Madona nosi crveni konac oko ruke za koji se veruje da odvraća lošu sreću. Koliko je ovoj pop ikoni končić delotvoran nije poznato, ali nije jedina slavna ličnost koja ga nosi.

Profimedia
 

Odri Hepbern – Glumica je imala figuricu zeca koji joj je donosio sreću.

Profimedia
 

Helen Miren – Engleska glumica ima par cipela koje nosi na svaku dodelu nagrada.

Helen Miren, Berlinale/Profimedia
 

Tejlor Svift - Poznatu pevačicu privlači broj 13. - "Rođena sam 13 dana u mesecu. U petak 13. napunila sam 13 godina. Moj prvi album je postao zlatan za 13 nedelja. Moja prva pesma imala je uvod od 13 sekundi", rekla je za MTV 2009. godine. "Svaki put kada sam osvojila nagradu sedela sam ili na 13. mestu, ili u 13. redu".

Profimedia
 

Hajdi Klum – Supermodel kao amajliju nosi kesicu sa svojim mlečnim zubom!

Profimedia
 

Stiven Tajler– Rok muzičar ima čudnu amajliju. Oko vrata nosi ogrlicu sa zubom rakuna koga je uhvatio još kada je bio dete!

Na listi poznatih a sujevernih našla se i jedna teniserka. Serena Vilijams otkrila je da ima par čarapa koji, ako nosi na meču, ne gubi.

Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
 

Viktorija Bekam veruje u moć i energiju kristala. "Ja sam veoma duhovna osoba. Putujem sa svojim kristalima. To je nešto što me zanima". Nedavno je otišla toliko daleko da je ugradila kristale u modnu liniju, dizajnirajući pantalone sa posebnim džepovima za nošenje kristala.

Profimedia
 

Kako bi promovisala mladost i dugovečnost, Kameron Dijaz je poznata po tome što nosi "srećnu ogrlicu" za koju veruje da ima mističnu moć protiv starenja.

Profimedia
 

Kim Kardašijan i njena porodica dodiruju kosu kad god je hitna pomoć u blizini, otkrila je rijaliti zvezda u jednom intervjuu. "Takođe se molimo da osoba bude dobro".

AP/Evan Agostini
 

Prema Teen Vogue-u, veza Arijane Grande sa krofnama se ne završava slatkim obrokom. Pre nego što je postala slavna, pevačica je navodno jela čokoladne krofne pre svake važne audicije, kao način prizivanja sreće.

 Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike