Jedno naizgled lako pitanje "zapalilo" je Tviter

24.03.2022

15:30

0

Da li je zanimanje presudno za sreću u ljubavi?

Jedno naizgled lako pitanje "zapalilo" je Tviter
profimedia-0628525624 - Copyright Profimedia

Postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir kada izlazite s nekim novim, a jedna rasprava na Tviteru podseća vas da razmotrite i posao potencijalanog partnera pre nego što stupite u vezu.

Korisnik Kai je postavio je svojim pratiocima pitanje: "Postoje li profesije s kojima ne biste izlazili?" i ubrzo dobio preko 15 hiljada odgovora na njega.

Korisnici su najčešće navodili ilegalne poslove, al bilo je i prilično uobičajenih poslova koji su više puta spomenuti, što je podstaklo raspravu među korisnicima Tvitera.

Profimedia
 

Daleko najpopularniji odgovori među korisnicima Tvitera odnosili su se na uniformisana lica, odnosno ljude koji rade kao policajci, detektivi i vojnici. Neki korisnici kao razlog za potpuno izbegavanje ovih profesija istakli su visoku stopu porodičnog nasilja među službenicima koji sprovode zakone, dok su drugi kao razlog navodili tešku i nasilnu prirodu posla.

 

 

Mnogi korisnici su kao najnepoželjniju profesiju naveli influensere, a neki su insinuirali da je takva karijera previše nestabilna za njihove pojmove.

 

Među često navedenim zanimanjima našli su se i lični treneri, za koje ljudi smatraju da možda neće moći držati korak sa njihovim zdravim načinom života, ali i doktori za koje brojni korisnici kažu da najčešće imaju prevelik ego.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike