11.11. - Dan srećne energije

11.11.2020

16:00 >> 14:13

0

Najsrećniji u godini

11.11. - Dan srećne energije
Copyright Profimedia

U numerologiji se broj 11 smatra „glavnim brojem“, kojih ima samo tri: 11, 22 i 33. A koren sva tri glavna broja je baš 11. Broj 11 predstavlja instinkt i najintuitivniji je od svih brojeva, objašnjavaju numerolozi i dodaju da se broj 11 odnosi na masovne životne promene i mogućnosti koje nam iznenada postaju dostupne.

Broj 11 u numerologiji predstavlja i rast, buđenje i duhovnu vezu, pa dvostruki udar ove energije 11. novembra stvara moćnu priliku da stupite u kontakt sa svojim višim, duhovnim ciljevima.

Profimedia

Broj jedan odnosi se na nove početke i nove pokrete, a kada kombinujete više jedinica, pojačavate njihovu energiju – što 11. novemar čini izuzetno snažnim danom. I sam koncept zamišljanja želje kada na satu vidimo 11:11 zasnovan je na ideji da univerzum osluškuje vaše misli kada se pojavi ova kombinacija brojeva.

Svaki dan ima različite energetske vibracije. Tako, na primer, neki dani mogu biti bolji za plaćanje računa od drugih, drugi su bolji za ljubav od drugih, dok broj 1 govori o šansama za nove pobede.

Numerološki, 11. novembar je vreme da stupite u kontakt sa svojom podsvesti, povežete se sa duhovnim carstvom i otvorite svoje srce novim mogućnostima.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike