Vas nervira, a računar usporava: Kako da isključite sve oglase koji vam iskaču na mreži

01.05.2024

17:17

0

Autor: K. O.

U proseku se veb stranice učitavaju 400 odsto brže bez reklama

Vas nervira, a računar usporava: Kako da isključite sve oglase koji vam iskaču na mreži
Copyright Freepik

Ako ste poput ostatka planete i umorni ste od stalnih dosadnih reklama koje usporavaju vaš računar, onda ovo ne želite da propustite.

Sada možete odmah ukloniti sve neželjene oglase na svakoj veb lokaciji na mreži. Ovo uključuje sve veb lokacije sa vestima, aplikacije društvenih medija kao što su Facebook, X (nekadašnji Twitter), pa čak i video oglase na YouTube-u.

Danas jedva možete da gledate video, pretražujete sajt sa vestima ili čak slobodno kupujete, a da vam se ne ubaci reklama, ovo ne samo da nervira već i usporava vaš računar.

U proseku se veb stranice učitavaju 400 odsto brže bez reklama koje ih usporavaju. A svi su poludeli zbog ovog sjajnog novog alata koji je omiljen širom sveta jer vlasnicima računara pruža brži i čistiji internet bez oglasa.

A toliko je lako ukloniti oglase i ubrzati pretraživanje veba.

Ne samo da će zaustaviti sve oglase, već ćete zaustaviti i sve dosadne iskačuće prozore koji jednostavno neće da se sklone.

Profimedia
 

Da li ste ikada pogledali neki artikal na Amazonu ili eBay-u i naredna tri meseca ne vidite ništa osim oglasa za ovaj isti proizvod na svakoj veb lokaciji koju posetite.

To je zato što vas oglašivači prate!

Realnost je da su oglasi sve gori! Nametljiviji, dosadniji i štetniji.

Dobra vest je da konačno postoji aplikacija koja blokira sve oglase i ubrzava vaše pregledanje pod nazivom Total Adblock.

Odmah će zaustaviti sve dosadne oglase, iskačuće prozore i ukloniti sve praćenje reklama kako bi povećao brzinu vaše veb stranice.

Nije ni čudo što ljudi žure da se dočepaju ove neverovatne aplikacije jer košta manje od 3 evra!

Kako možete da isključite oglase?

Ne može biti lakše da isključite svoje onlajn oglase. Tajna je sjajan novi dodatak za pretraživač pod nazivom Total AdBlock. Ovaj ultra-brzi alat za blokiranje oglasa trenutno uklanja sve dosadne oglase i iskačuće prozore.

Profimedia
 

Potpuno je automatizovan i potrebna su samo dva klika da počne da blokira sve oglase.

Korak 1: Kliknite na dugme  “Start Blocking Ads Now” 

Korak 3: Instalirajte aplikaciju Total Adblock koja će tiho raditi u pozadini i blokirati oglase kako biste osigurali da se vaše iskustvo na mreži transformiše, piše smartsecuritynow.com.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike