Mali i moćan telefon iz nove Galaxy A serije

29.03.2024

10:25

1

Galaxy A35 5G pomera granice u svojoj kategoriji

Mali i moćan telefon iz nove Galaxy A serije
Galaxy A35 5G - Copyright Foto: Promo

Potrošili smo tek tri meseca ove godine, a kompanija Samsung Electronics je već predstavila dve nove serije svojih telefona. Početkom godine premijeru su imali flagship telefoni S serije, a prošle nedelje iz ove kompanije stigli su i telefoni iz A serije – Galaxy A55 5G i Galaxy A35 5G.

Iako uređaji iz A serije pripadaju srednjem segmentu, kvalitet i performanse Galaxy A55 i Galaxy A35 pametnih telefona prevazilaze očekivanja u njihovoj klasi i balansiraju između srednjeg i visokog ranga uređaja.

Postoje minimum četiri dobra razloga za kupovinu telefona iz nove A serije: premijum dizajn, jasne, oštre fotografije i video zapisi, redizajniran ekran i Samsung Knox Vault bezbednosna platforma.

Foto: Promo
 

Mali, ali moćan

Galaxy A35 5G ima svedeni dizajn, ali je po kvalitetu izvanredan i iznutra i spolja. Sa kamerama raspoređenim linijski, elegantnom staklenom poleđinom i ravnim okvirom predstavlja eleganciju i u izgledu i osećaju. Njegove mogućnosti fotografisanja ne zaostaju mnogo za modelom A55, nastavljajući visoke standarde koje je postavio Samsung Galaxy brend.

Kamera A35 se odlikuje naprednim karakteristikama poput optičke stabilizacije slike (OIS) i digitalne stabilizacije slike video snimaka (VDIS), osiguravajući oštrinu i stabilnost na fotografijama i video zapisima, čak i tokom pokretanja uređaja.

Njegovi korisnici mogu da uživaju u gledanju najnovijih serija ili pretraživanju društvenih mreža uz Super AMOLED ekrane zadivljujuće jasnoće, u punoj visokoj rezoluciji. Takođe mogu da računaju na 6,6-inčni ekran, koji je jasan i svetao u različitim uslovima osvetljenja zahvaljujući funkciji Vision Booster. Pojačivač vidljivosti daje kristalno jasni prikaz na ekranu napolju, čak i pod direktnim suncem.

Foto: Promo
 

Bezbednost na najvišem nivou

Ove godine, Samsung po prvi put korisnicima Galaxy A serije donosi jednu od svojih najinovativnijih vodećih bezbednosnih funkcija, Samsung Knox Vault, uključujući i novi Galaxy A35 5G pametni telefon. Kao jedna od najsigurnijih bezbednosnih platformi na svetu, Samsung Knox je osmišljen da čuva kritične informacije i štiti od ranjivosti uz sveobuhvatan bezbednosni hardver, detektovanje pretnji u realnom vremenu i udruženu zaštitu kao holistički pristup duž celog Galaxy ekosistema.

Nova opcija na telefonima A serije, pa time i na A35 5G je i Auto Blocker, koji, kada je uključen, može da blokira instaliranje aplikacija iz neovlašćenih izvora, proveri bezbednost aplikacije potragom za potencijalnim malverom i blokira potencijalno štetne komande i softverske instalacije na vašem uređaju kad je povezan USB kablom.

Ovo su samo neki od razloga za kupovinu Galaxy A35 5G telefona. Sa svim ovim funkcijama i novim karakteristikama, jedan zaključak je siguran – ovaj telefon, kao i A55, nadmašili su prethodnu seriju i zasigurno je da nemaju nameru da stanu. Više o A seriji na ovom LINKU.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike