Revolucionarni alati za poslovanje – Komunikacija bez granica uz nove telefone iz Samsung Galaxy S24 serije

12.02.2024

16:02

0

Nova S serija kompanije Samsung Electronics donosi novine koje produktivnost i mogućnosti komunikacije podižu na do sada nepoznat nivo

Revolucionarni alati za poslovanje – Komunikacija bez granica uz nove telefone iz Samsung Galaxy S24 serije
Copyright Foto: Promo

Digitalni nomadi odavno su nas naučili da svoju kancelariju možemo da selimo iz grada u grad, iz zemlje u zemlju, noseći sve na laptopu ili tabletuPojava sve bržih, moćnijih i svestranijih mobilnih telefona, čini rad na daljinu još lakšim, a uz pomoć veštačke inteligencije više nema prepreke za komunikaciju.

Nova S serija kompanije Samsung Electronics donosi novine koje produktivnost i mogućnosti komunikacije podižu na do sada nepoznat nivo. Novi pametni telefoni Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra sa Galaxy AI1, baziranom na dubokom razumevanju načina na koji ljudi koriste svoje telefone, predstavlja smislenu inteligenciju usmerenu na poboljšanje svakog dela vašeg života, a posebno osnovnu ulogu telefona - komunikaciju. Prevođenje i pretraga nikada nisu bili lakši.

Da bi korisnicima Galaxy uređaja pružio neverovatan novi alat, Galaxy je u saradnji s vodećim svetskim pretraživačem, Googleom otvorio i nove dimenzije pretraživanja. Samsung je prvi koji je uveo intuitivne pokrete vođene Circle to Search opcijom. Ako primetite nešto za šta vam je potrebno dodatno objašnjenje, na nekoj prezentaciji ili u toku same pretrage na Internetu, možete brzo da dobijete odgovor, bez čak i napuštanja stranice! Samo zaokružite i tražite - da, toliko jednostavno!

Foto: Promo
 

 

Ugrađeni Chat Assist u Samsung tastaturi omogućava prevođenje poruka, e-mailova i drugih sadržaja u stvarnom vremenu. Pomaže vam da usavršite ton razgovora, kako bi komunikacija zvučala profesionalnije! Sada možete da odgovorite na poruku na svom jeziku, a ona će se automatski prevesti drugoj strani, od „kako da ovo kažem?“ do „zašto se nisam toga setio?!“

U automobilu, Android Auto će automatski sumirati dolazne poruke i predložiti relevantne odgovore i radnje, poput slanja vašeg predviđenog vremena dolaska, tako da možete ostati povezani dok ste istovremeno fokusirani na vožnju.

Zapisivanje vaših misli ili liste zadataka nikada nije bilo jednostavnije uz Note Assist opciju koja skraćuje priče i oblikuje tekst. Zahvaljujući AI, vaš ekran postaje organizovan i jednostavan za pregled. Za glasovne snimke, čak i one s više govornika, Transcript Assist opcija koristi Speech-to-Text za transkripciju, sažetak, pa čak i prevod snimaka na drugim jezicima. Sa Galaxy S24 serijom, vaša svakodnevna interakcija s pametnim telefonom postaje neverovatno intuitivna i ispunjavajuća.

Elegancija iz svakog ugla

Samsung Galaxy S24 serija donosi stil prilagođen isključivo vama. Tanki i elegantni dizajn, ne samo da pruža vrhunsku funkcionalnost, već postaje i modni dodatak. Inovativno kućište od titanijuma i staklena pozadina čine ovu seriju izuzetno sofisticiranom, a ujedno i otpornijom na ogrebotine, vodu i prašinu, dodatno ojačanu Corning Gorilla zaštitom.

Sa kompanijom Samsung se krećemo prema održivoj budućnosti. Ovo je prva Galaxy S serija koja je osmišljena od recikliranog čelika i termoplastičnog poliuretana. Male promene čine veliku razliku u izgradnji održivog putovanja.

Kamera na pametnim telefonima nove Samsung serije postavlja nove industrijske standarde, a sada uz AI obradu, garantuje maksimalni kvalitet slike svaki put kad pritisnete dugme za slikanje. Poboljšava ton boja, smanjuje šum i ističe detalje bolje nego ikad pre. Galaxy ProVisual Engine revolucionarno menja način fotografisanja i snimanja, smanjujući zamagljene, pikselizovane fotografije koje kvare posebne trenutke! Samsung Galaxy S24 uređaji prate vas čak i u večernjim izlascima, zahvaljujući mogućnostima Nightography kamere, koja pruža briljantne i jasne rezultate u svim uslovima.

Foto: Promo
 

 

Ne dozvolite da vas velika udaljenost ometa u hvatanju značajnih trenutaka! Od slikovitih do specifičnih trenutaka, Zoom opcija nudi do impresivnih 100x zoom, dok AI poboljšava detalje u svakom trenutku, stabilizuje snimak i sprečava mutne slike. Sa Galaxy S24 serijom, vaša iskustva fotografisanja su neuporediva!

Promene počinju malim koracima

Zaštićen sistemom Samsung Knox, višeslojnom odbrambenom sigurnosnom platformom, Galaxy S24 čuva kritične informacije i štiti od ranjivosti sa end-to-end enkripcijom pomoću potpuno sigurnog hardvera, otkrivanjem pretnji u realnom vremenu i zajedničkom zaštitom. Korisnici telefona Galaxy S24 serije imaju potpunu kontrolu nad podacima, putem podešavanja napredne inteligencije koje mogu onemogućiti online obradu podataka za AI funkcije.

Detaljnije o novoj Samsung Galaxy S24 seriji i njenim mogućnostima, možete da nađete na linku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike