Paket koji odgovara na životni stil

28.09.2023

12:15

0

A1 Srbija u znak dobrodošlice novim korisnicima ima specijalne pogodnosti za sve one koji aktiviraju novi broj ili žele da prenesu broj u ovu mrežu

Paket koji odgovara na životni stil
Copyright Promo

Da li znate da paket kod mobilnog operatora može da vam omogući ne samo brzinu i kvalitet, već i odgovor na vaš životni stil i potrebe? NEO23 paket A1 Srbija nudi upravo to, jer ima tri opcije – Travel, Joy i Protect, a do sada ga je izabralo čak 100.000 ljudi.

Svaka od tri opcije pruža različite vrste dodatnih pogodnosti koje korisnici mogu da odaberu prema svojim svakodnevnim potrebama. Neki od tih benefita su više interneta u romingu i Pametno putno osiguranje za one koji vole da putuju (Travel), zatim mogućnost dodatne zabave neograničenim korišćenjem aplikacija koje su svetski trendovi (Joy), ili osiguranje telefona i internet zaštitu za korisnike kojima je sigurnost najvažnija (Protect).

Promo
 

 

Budući da je sada prenos broja iz jedne u drugu mrežu dodatno skraćen sa 4 na 2 dana, A1 Srbija u znak dobrodošlice novim korisnicima ima specijalne pogodnosti za sve one koji aktiviraju novi broj ili žele da prenesu broj u ovu mrežu, a koji to mogu da učine u naredna tri dana, do 30. septembra. Reč je o prvih 6 meseci bez pretplate na neku od NEO23 opcija.

A1 Srbija je već tri godine mreža u koju prelazi najviše korisnika, pokazuju izveštaji Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL). Samo u prvoj polovini ove godine zabeleženo je preko 20.630 novih korisnika koji su se opredelili da iz mreža drugih operatora mobilne telefonije, svoj broj prenesu u A1

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike