Kako pogledati priču na Instagramu, a da osoba koja ju je objavila ne zna da ste je videli

09.08.2023

16:15

0

Autor: K. B.

Budite svesni da ove metode nisu savršene i da mogu imati svoje ograničenje u pogledu preglednosti sadržaja

Kako pogledati priču na Instagramu, a da osoba koja ju je objavila ne zna da ste je videli
Copyright Pixabay

Objavljivanje priča na Instagramu omogućava korisnicima da podele trenutne sadržaje sa svojim prijateljima ili širom sveta tokom perioda od 24 sata. Nakon tog vremena, priča se automatski smešta u arhivu i postaje nevidljiva drugim korisnicima.

Međutim, šta ukoliko želite da pregledate nečiju priču, a da ta osoba ne zna da ste je videli? Iako Instagram zvanično ne nudi tu opciju, postoji nekoliko strategija koje možete primeniti kako biste ostali anonimni dok istražujete sadržaj.

Pixabay
 
  • Isključite internet: Pregledanje priče u avion režimu ili sa isključenim internetom omogućava vam da učitate sadržaj, a da istovremeno ostanete neprimećeni. Iako možete videti samo delimične priče koje su učitane pre prekida veze, ovaj trik vam omogućava da pregledate sadržaj bez otkrivanja.
  • Samo delimično otvorite priču: Ako već pratite osobu koja je objavila priču, kliknite na priču i delimično je otvorite, ali nemojte je potpuno pokrenuti. Na ovaj način možete "zaviriti" u sadržaj bez da budete evidentirani.
  • Napravite novi nalog: Iako nije najpraktičnija opcija, kreiranje novog Instagram naloga može vam omogućiti da istražujete priče anonimno, posebno ukoliko korisnik ima javni profil. U slučaju privatnih profila, morate zatražiti pratnju kako biste imali pristup sadržaju.
  • Iskoristite pomoć prijatelja: Ukoliko vam je izuzetno važno da vidite sadržaj nečije priče, a nijedan od prethodnih koraka ne funkcioniše, možete zamoliti prijatelja da napravi snimak ekrana i prosledi vam ga.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike