"Ma, ništa" telefon spreman da osvoji tržište! Čak 12 gigabajta rama i ogromna memorija, a triput jeftiniji od ajfona! (VIDEO)

28.03.2023

22:37

0

Najnovije informacije su da bi do leta trebalo da bude na tržištu u Evropi

"Ma, ništa" telefon spreman da osvoji tržište! Čak 12 gigabajta rama i ogromna memorija, a triput jeftiniji od ajfona! (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Izgleda da je "Nothing Phone" (eng. "ništa") jedan od najuspešnijih novih ulazaka na tržište u poslednje vreme.

Spajanjem arhitekture koja je usmerena na tehnologiju i modne izgleda, ovaj uređaj odiše dobro prihvaćenim dizajnom koji nije uvek prisutan kod Android telefona.

Takođe, ima i jako dobru cenu od oko 430 evra, jedan je od najboljih jeftinih telefona koje možete dobiti u ovom trenutku.

Prema najnovijim informacijima, mogao bi stići uskoro, mahom u Indiji i ostatku Azije, a do leta i u Evropi.

Kako izveštava "91Mobiles", broj modela za Nothing Phone pojavio se u bazi podataka o sertifikaciji BIS-a, indijskog regulatornog tela za elektronske proizvode. To je prilično dobar znak da se konačni detalji usavršavaju i da bi plasiranje moglo da bude tu.

Šta možemo očekivati od Nothing Phone? Očekuje se da će imati 12 GB RAM-a, a virtuelna RAM memorija će moći da koristi neiskorišćeni deo 256 GB skladišta kako bi ga po potrebi pojačala.

Baterija je navodno kapaciteta 5.000 mAh, dok će AMOLED ekran sa adaptivnom stopom osvežavanja od 120 Hz dati telefonu život.

Izgleda da je Nothing izabrao dizajn koji je više nego dovoljan za većinu korisnika, bez previše specifikacija i karakteristika koje neće biti korišćene, kao što je slučaj kod drugih uređaja sličnog ranga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike