Originalni iPhone u neotvorenom vakuum pakovanju prodat za 40.000 dolara

21.10.2022

22:52

0

Autor: M. Vu.

Cena uređaja na aukciji nije rasla linearno, već su poslednji sati doneli pravu dramu

Originalni iPhone u neotvorenom vakuum pakovanju prodat za 40.000 dolara
Ilustracija - Copyright 24sedam/M. Sh

Većina vlasnika prvog iPhone uređaja je kutije svojih telefona otvorila još davne 2007. godine ne bi li koristila to revolucionarno parče tehnologije. Ipak, jedna osoba koja to nije učinila je zbog svog strpljenja zaradila 40.000 dolara.

Zastareli pametni telefoni obično ne vrede puno, ali jedan iPhone u neotvorenom vakuum pakovanju je, prema LCG Auctions sajtu, upravo prodat za 39.336,60 dolara. Ukoliko uzmemo u obzir da je uređaj kupljen za 600 dolara, lako je zaključiti da se ovoj osobi čekanje isplatilo.

 

 

Početna cena ovog primerka je bila 2.500 dolara, a najveća ponuda je pre zadnjeg dana aukcije iznosila 10.446 dolara. Ipak, nalet ponuda u poslednjim satima doveo do značajnog porasta cene pre zatvaranja onlajn aukcije.

Ukoliko se pitate kako znaju da je zaista reč o autentičnom vakuum pakovanju, LCG Auctions objašnjava: „Ovaj fabrički zapečaćen primerak prvog izdanja je u izuzetnom stanju. Praktično je besprekoran duž površine i ivica, fabrički pečat je čist sa ispravnim detaljima šava i zategnutošću“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike