Vođenje ljubavi u oblacima, bukvalno: U specijalno opremljenom avionu na visini od 1.600 metara (VIDEO)

18.11.2021

10:30

0

Pilot kaže da je do sada imao prilike da vidi razne kombinacije onih koji su hteli da osete čari ljubavi na nebu

Vođenje ljubavi u oblacima, bukvalno: U specijalno opremljenom avionu na visini od 1.600 metara (VIDEO)
Ljubavni avion (1) - Copyright Printscreen/YouTube

Pilot Entoni Blejk je dokazao da se novac nalazi svuda oko nas, samo ga treba pokupiti. On i njegovi partneri su došli na ideju da ljudima omoguće da budu na nebu i u oblacima vode ljubav.

Pored toga što je pilot, kapetan Toni, kako ga zovu, jeste i suvlasnik kompanije "Lav klaud džet" koja po pristojnim cenama omogućava zaljubljenim parovima, ali i njihovim prijateljima, da osete čari ljubavi na 1.600 metara iznad zemlje, tačnije Las Vegasa. 

Printscreen/YouTube
 

Iako kompanija postoji nekoliko godina, poslednjih meseci su veoma popularni jer se na društvenoj mreži TikTok pojavio snimak unutrašnjosti "cesne" koja je opremljena velikim krevetom, satenskom posteljinom i gomilom jastučića. 

Pilot Blejk tokom leta u ušima nosi čepiće, a kabina je od drugog dela aviona pregrađena zavesama, tako da je diskrecija zagarantovana, piše "Njujork post". "Cesna" može da primi do šest gostiju, pa su sve kombinacije moguće, što je, priznaje Blejk, i viđao, a avion je znao i poprilično da se zaljulja, ali ne zbog turbulencija, već zbog aktivnosti putnika u zadnjem delu letelice.

Usluge kompanije uglavnom koriste mladenci, ali i oni stariji koji bi da malo začine svoj ljubavni i bračni život, kao i grupe svingera.

Kapetanu su posebno u sećanju ostali muškarac i žena koji su iznajmili avion kada su saznali da su njihovi partneri u ljubavnoj vezi i da ih varaju. Njih dvoje su se prvi put videli na pisti, a u avionu su odmah krenuli "u akciju". Sve su to uredno fotografisali i svojim bivšim partnerima odmah poslali. 

"Ljubavna avio-kompanija" let u trajanju od 45 minuta naplaćuje 995 dolara, a za sat vremena je potrebno izdvojiti 1.495 dolara. 

Kompanija, koja postoji sedam godina, nudi i neke mnogo čednije varijante, kao što su romantične večere ili venčanje u vazduhu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike