Zavirite u šljašteći luksuz Bond strita: Izbor najlepših prazničnih izloga u Londonu (VIDEO+FOTO)

14.12.2023

20:18

0

Autor: V. I.

Ova ekskluzivna ulica, poznata po luksuznim radnjama, svake godine se pretvara u pravu novogodišnju bajku

Zavirite u šljašteći luksuz Bond strita: Izbor najlepših prazničnih izloga u Londonu (VIDEO+FOTO)
Copyright Profimedia

Već početkom decembra ulice engleske prestonice, koja je proglašena za najlepši grad za Božić na svetu, postaju pravo čudo od dekoracije i prazničnog štimunga, a jedna od najpoznatijih destinacija koja svojim novogodišnjim izlozima očarava sve koji prođu njome jeste Bond strit. Ova ekskluzivna ulica u Londonu, poznata po luksuznim radnjama,svake godine se pretvara u pravu šljašteću bajku.

Svetleće dekoracije, elegantne instalacije i vitrine koje odišu prazničnim duhom privlače brojne prolaznike, turiste i sve one koje opija praznični duh.

Svaka prodavnica u Ulici Bond predstavlja svoj jedinstveni koncept ukrašavanja, što stvaraju raznovrsnu paletu boja, šarenih svetala i inspirativnih ukrasa.

A zaista ima svega - od tradicionalnih božićnih motiva kao što su zvezde, jelke i Deda Mraz do modernih, inovativnih instalacija u rasponu od svetlosnih displeja do interaktivnih izložbi koje oduzimaju dah. Vitrine postaju mala umetnička dela koja pripovedaju priče o praznicima, maštovito kombinujući estetiku, modu i praznični duh.

Profimedia
 

Luksuzne prodavnice u Ulici Bond, kao što su "Cartier", "Tiffani & Co." i mnoge druge, bukvalno se nadmeću u kreativnosti i originalnosti svojih izloga, što stvara nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

 

 

Praznični izlozi se kao čarobnim štapićem pretveraju u pozornice na kojima se dešava magija, privlačeći poglede i stvarajući osećaj topline i radosti kod svih koji prolaze. Uz šarena svetla, zvuke božićnih pesama i radost u vazduhu, Bond strit postaje nezaobilazna destinacija za sve one koji žele da iskuse magiju božićnih izloa u samom srcu Londona.

Profimedia
 

Pored izložbi, ulica nudi i brojne događaje kao što su koncerti, dobrotvorne akcije i susreti sa Deda Mrazom koji upotpunjuju praznični doživljaj za posetioce svih uzrasta. Izlozi Bond Streeta ne samo da slave božićnu atmosferu već i podstiču maštu, inspirišući ljude da se prepuste duhu zajedništva i darivanja, stvarajući nezaboravne trenutke za sve koji posete ovu magičnu ulicu tokom prazničnog perioda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike