Danas počinje skijanje na Kopaoniku: Ljubitelji snega moćiće besplatno da uživaju na stazama Karaman greben i Malo jezero

08.12.2022

08:52

0

Autor: 24sedam

Ski sezona zvanično otvorena

Danas počinje skijanje na Kopaoniku: Ljubitelji snega moćiće besplatno da uživaju na stazama Karaman greben i Malo jezero
Skijalište - Copyright Promo/Skijališta Srbije

Svi oni koji su sa nestrpljenjem čekali prvo ovosezonsko skijanje danas će imati priliku da besplatno skijaju na stazama Karaman greben i Malo jezero. Iako su vremenski uslovi izuzetno nepovoljni, uz visoke temperature i kišu, Skijališta Srbije su se potrudila da pripreme dve staze kako bi sezona počela.

Promo/Skijališta Srbije
 

Zvaničan ski opening počinje danas i trajaće do nedelje, a skijaši će od 9. do 11. decembra moći da kupe ski karte sa popustom od 30%.

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz najdužu stazu na Kopaoniku.

Promo/Skijališta Srbije
 

Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji - dužine od čak 3 i po kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije. Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika.

Promo/Skijališta Srbije
 

Za ovu ski sezonu, Skijališta Srbije nisu menjala cene ski pasa, a svi zainteresovani mogu da ostvare 5% popusta na cenu ski karata koje se kupe preko web shopa. Ovaj popust će važiti do kraja skijaške sezone. Radno vreme ski centra Kopaonik je od 9 do 15.30 časova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike